Nordsjaelland - Esbjerg. Oaspeții revin în prima ligă.

Ziua de duminică oferă alte două partide din startul de sezon din Danemarca. Una dintre acestea este Nordsjaelland-Esbjerg, programată de la ora 13:00 pe Right to Dream Park. Duelul are să alinieze la centru formația gazdă care anul trecut se lupta pentru locurile de cupă europeană, în timp ce oaspeții dispută primul meci de la revenirea în prima ligă, sezonul trecut reușind să termine pe prima poziție în liga secundă și implicit să promoveze.

Nordsjaelland, gazda acestei dispute, pornește la casele de pariuri cu prima șansă acest lucru fiind datorat terenului propriu, dar și faptului că dețin un lot mult mai valoros. Formația condusă de la margine de Kasper Hjumalnd a reușit să prindă anul trecut podiumul și va încerca și sezonul acesta să repete această performanță ba chiar să urce mai sus. Se pare că Nordsjaelland a suferit ceva modificări, dar acestea sunt de bun augur dacă privim la perioada de pregătire în care echipa lui Kasper s-a descurcat de minune în jocurile amicale. Victorii pe linie cu PAOK ,Ajax sau Norkopping, rezultate ce o vor ajuta să debuteze cu dreptul în acest prim meci. Atacul rămâne principala armă cu care va încerca să lovească adversarul din primul minut.

Esbjerg, oaspetele acestei partide, pleacă la casele de pariuri cu șansa a doua deoarece vor disputa jocul pe teren străin, iar postura de proaspătă reintrodusă în centrul prime ligi îi oferă poziția de outsider implicit. Cu toate că înainte echipa din Esbjerg se lupta chiar la primele poziții reușind să se califice chiar în cupele europene, acum doi ani lucrurile au stat cum nu se putea mai prost pentru ea, retrogradând și încercând să revină cât se poate de repede. Acest lucru a fost reușit chiar anul trecut când a terminat pe prima poziție și este pregătită să atace chiar play-off-ul. Formația condusă de la margine de John Lammers a disputat două amicale în această pregătire contra celor de la Horsens și respectiv Sondersjyske, doar una fiind învinsă

Cele două formații s-au întâlnit în iarna sezonului trecut într-un amical în care au remizat cu scorul de 1-1. Dat fiind faptul că este prima etapă, iar atacul nu va funcționa la parametri maximi, respectiv apărarea, nu cred că vom avea parte de un spectacol cu goluri, de aceea un rezultat de egalitate este cel mai probabil.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa