Midtjylland - Esbjerg. Victoria este singura soluție.

Runda cu numărul 3 din noul sezon competițional din Danemarca continuă și în această zi de sâmbătă cu partida dintre Midtjylland și Esbjerg programată de la ora 17:00 pe MCH Arena. Cele două formații au un start foarte slab de sezon de aceea cred că vom asista la o descătușare din partea amândurora, campioana ultimului sezon având o datorie morală față de suporterii pe care îi va avea în tribune în această după amiază, fiind nevoită să le ofere 90 de minute spectaculoase.

Midtjylland, gazda acestei partide, pornește cu prima șansă la câștigarea jocului deoarece pe lângă terenul propriu, deține și un lot mult mai valoros decât al combatantei din această după amiază. În primul joc din acest sezon, echipa lui Thorup nu a reușit să câștige pe teren propriu contra celor de la Aarhus, remizând cu scorul de 0-0. Deși au tras 17 șuturi spre poarta adversarilor, doar 3 și-au găsit ținta. În cel de-al doilea joc, aceasta s-a deplasat la Aalborg pentru a sparge gheața și să câștige astfel prima partidă din acest sezon, dar lucrurile nu au stat deloc așa pentru campioana Danemarcei. Midtjylland a pierdut în această deplasare cu scorul de 2-1, și astfel se adâncește tot mai mult în zona roșie din care speră să iasă totuși în această după amiază printr-o victorie.

 Esbjerg, oaspetele acestei partide, pleacă la casele de pariuri cu a doua șansă deoarece va avea în față totuși campioana ultimului sezon din Danemarca, având de altfel și un lot net inferior. Prima etapă a fost un real succes pentru această nou promovată care s-a descurcat admirabil pe terenul demolatoarei Nordjsaelland de pe care a reușit să plece neînvinsă, scor 1-1, deși jocul într-adevăr s-a derulat mai mult la poarta albaștrilor, în cele din urmă terminându-se destul de bine pentru echipa olandezului Lammers. În cea de a doua partidă, Esbjerg a primit vizita echipei cu care s-a duelat în liga a doua și anume Vendsyssel FF, în fața căreia a pierdut cu scorul de 2-3, partidă pe care a controlat-o dintr-un capăt în altul, dar faptul că nu au fost atenți pe zona de apărare, contraatacul oaspeților a funcționat ireproșabil, reușind de altfel să înscrie de 3 ori în poarta albaștrilor. Acest lucru arată lipsa de experiență și de valoare, dar pe care jucătorii antrenorului olandez vor să le facă uitate și să reușească un nou rezultat pozitiv pe terenul cele mai bune echipe din Danemarca.

Gazdele au prima șansă ce-i drept la victorie, dar cotele sunt în mari fluctuații deoarece jocul prestat de albaștrii nu ar trebui să îi dea aproape ca victimă sigură. Capacitatea de a ajunge la finalizare destul de ușor și stilul de a ieși foarte mult cu mingea la picior le poate oferi albaștrilor șansa în care nimeni nu ar crede, dar mai cu seamă mă aștept la un joc cu cel puțin 3 reușite deoarece și campioana Danemarcei are multe de demonstrat în fața fanilor.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc