Midtjylland - Aarhus. Campioana debutează în noul sezon.

Campionatul în Danemarca se deschide la finalul acestei săptămâni cu prima etapă . Cea de a treia partidă de după cele două din ziua precedentă este cea dintre Midtjylland și Aarhus, duel ce sa va disputa de la ora 20:00 pe MCH Stadium. Campioana va debuta în noul sezon cu o formație care an de an pe unde a prins-o, a reușit să se impună. Midtjylland speră să pornească cu dreptul mai ales că are de partea sa publicul, un factor extrem de important.

Midtjylland, gazda acestei partide, debutează în campionatul danez într-o partidă cu un adversar destul de modest. În sezonul trecut Midtjylland a reușit să termine pe prima poziție grazie unui joc și a unui lot care niciodată nu s-a dat bătut în lupta pentru titlu. Revenirea a fost fantastică pentru campioana sezonului trecut care a avut ce-i drept și noroc din cauza scăderii de formă uluitoare a lui Brondby. Aceasta nu a reușit să se impună în fața celor de la Midtjylland, și iată cum roșii au ridicat trofeul deasupra capului. Gazdele au terminat perioada de pregătire și sunt pregătite să debuteze cu o victorie în prima etapă. În această perioadă de cantonament, campioana en-titre a încercat noi tipuri de formații pentru a fi echilibrată la începutul acestui sezon. Ofensiva este la standarde excelente la fel ca anul trecut în timp ce apărarea mai are de lucrat pentru a fi mai solidă.

Aarhus, oaspetele acestei partide, va debuta în această primă etapă contra campioanei en-titre din fotbalul danez. Formația care anul trecut nu a impresionat deloc prin jocul ei, reușind să se claseze la jumătatea play-off-ului fiind destul de aproape de zona roșie, în cele din urmă evitând să ajungă în liga a 2-a. Anul acesta lucrurile cred că vor sta în același fel deoarece Aarhus nu a schimbat prea multe față de sezonul trecut, dar cu siguranță fotbaliștii vor avea o motivație în plus pentru a încerca pe cât se poate să ajungă îl play-off. Perioada de pregătire s-a terminat, iar Aarhus nu a excelat în meciurile amicale cu nimic deosebit, antrenorul David Nielsen încercând câteva idei noi de joc pentru a surprinde pe cât se poate în acest început de sezon.

Ambele formații daneze vor încerca să obțină toate cele trei puncte pentru a da start-ul unui nou sezon cu dreptul, dar cred că Midtjylland este cu o clasă pe formația lui Nielsen. Casele de pariuri oferă o cotă favorabilă campioanei en-titre mai ales că va disputa acest joc pe teren propriu și cred că, gazdele se pot impune chiar la un scor mai mare. Recent au disputat un amical în care au reușit să câștige cu scorul de 3-1. Pronosticul pe goluri poate să fie și el o variantă mai ales că ambele vor încerca să marcheze, iar apărările acestora nu sunt în cea mai bună formă.

Pronosticuri Kairat Almaty - Sigma Olomouc