Hobro - Copenhaga. Început slab de sezon pentru ambele formații.

Runda cu numărul 2 din campionatul danez se încheie în această seară de luni cu partida dintre Hobro și FC Copenhaga programată de la ora 20:00 pe DS Arena. Cele două formații au debutat cum nu se putea mai rău în acest campionat, pierzând în deschiderea noului sezon. Disputa va fi între două echipe rănite, mai ales că orgoliile oaspeților vor fi pe măsura dezamăgirilor care trebuie îndreptate în privința suporterilor.

Hobro, gazda acestei partide, va disputa cea de a doua etapă contra unei candidate la titlul de campioană. Formația care anul trecut a impresionat echipele de top din fotbalul danez grazie rezultatelor excelente obținute, dar mai ales prin faptul că s-a clasat pe prima poziție din play-out, ratând din nefericire șansa să se lupte pentru cupele europene. Anul acesta minunea nu cred că va mai funcționa pentru o echipă așa de neexperimentată, șansele fiind destul de mari în a se lupta pentru rămânerea în prima ligă. De altfel, primul joc a fost pierdut în compania unei formații nou-promovate și anume Vejle, 3-1 fiind scorul în favoarea acesteia. Deși este prima etapă, lucrurile trebuie rezolvate rapid pentru a nu intra în criză de timp, și ulterior rezultatele slabe să fie cu adevărat o problemă pentru Hobro.

FC Copenhaga, oaspetele acestei partide, se deplasează pe DS Arena cu dorința de a se impune în jocul din etapa cu numărul 2. Danezii dețin o experiență  importantă care cu siguranță va fi cheia succesului din această seară, mai ales că va avea în față o formație care se poate număra printre formațiile candidate la retrogradare, asemuită cu una dintre cele nou-promovate. Din păcate, Copenhaga a debutat cu o înfrângere pe teren propriu contra celor de la Horsens, scor 1-2, după un joc relativ slab realizat de albaștrii care și-au revenit abia spre finalul partidei când Fischer putea aduce un punct pentru echipa sa, dar acesta a ratat lovitura de la 11 metri și astfel s-a scris istoria acestei partide. Recent au reușit să se califice în următoarea fază eliminatorie din preliminariile UEL.

Oaspeții trebuie să câștige pe terenul celor de la Hobro pentru că o distanță de 4 sau 5 puncte de lider înseamnă să fie o problemă pentru echipa care an de an se lupta la titlu. Copenhaga trebuie să lucreze mai mult la calmul și atenția fotbaliștilor săi din teren deoarece micile detalii fac jocul să ia o întorsătură negativă pentru aceasta. Cred că, formația lui Solbakken are toate șansele să se impună în duelul din această seară, chiar la o diferență de două goluri.

Pronosticuri Torino - Napoli