Hobro - Brondby. Început extrem de slab pentru gazde.

Runda cu numărul 3 din noul sezon competițional din Danemarca continuă și în această zi de duminică cu o serie de patru partide. Una dintre acestea este cea dintre Hobro și Brondby, duel programat de la ora 17:00 pe DS Arena. Vicecampioana sezonului trecut pare să își fi revenit la forma de odinioară și este pregătită să ofere atât oaspeților cât și publicului din tribune o lecție de fotbal.

Hobro, gazda acestei partide, va disputa și cea de a treia etapă contra unei candidate la titlul de campioană. Formația care anul trecut a impresionat echipele de top din fotbalul danez grazie rezultatelor obținute, anul acesta minunea nu cred că va mai funcționa pentru o echipă așa de neexperimentată, șansele fiind destul de mari în a se lupta pentru rămânerea în prima ligă. De altfel, primul joc a fost pierdut în compania unei formații nou-promovate și anume Velje, scor 1-3, partidă care a fost dominată destul de autor de către aceasta. În runda trecută, a dat peste legenda fotbalului danez, FC Copenhaga, meci pierdut cu scorul de 0-3 chiar pe teren propriu, ne având efectiv nicio șansă în fața albaștrilor. De această dată vor întâlni o formație care este peste ambele echipe care au reușit să o învingă pe Hobro, un lucru care cu siguranță o îngrijorează pe formația gazdă. Lucrurile nu se pot schimba de pe o săptămână pe alta, singura soluție fiind cea a unei apărări mai atente și a unui joc cât se poate de pragmatic la finalizare.

Brondby, oaspetele acestei dispute, pornește pe bună dreptate cu prima șansă la câștigarea jocului lucru care nu miră pe nimeni deoarece galbenii sunt mult mai valoroși decât combatanta din această seară. Echipa condusă de la margine de neamțul Zorninger are o revanșă de luat față de suporteri pentru titlul pierdut inexplicabil în sezonul trecut. În prima etapă, Brondby a reușit să se impună destul de categoric pe terenul celor de la Randers, scor 2-0, Wilczek marcând primul gol din acest campionat. Galbenii nu au reușit să lege această victorie cu un nou succes, remizând chiar pe teren propriu contra celor de la Velje, scor 1-1, rezultat care cu siguranță îi va motiva pe fotbaliștii lui Zorninger să plece de pe terenul celor de la Hobro cu toate cele trei puncte. Din nefericire pentru Brondby, aceasta a avut ghinionul suprem în ziua respectivă deoarece multe mingi au fost aproape de a intra în poartă, dar neșansa a făcut să nu se întâmple.

Galbenii au toate armele necesare să câștige această dispută, mai ales că va avea un adversar care va fi copleșit de jocul vicecampioanei, căzând pradă problemelor existente și observate în jocurile precedente. Cred astfel că Brondby se va impune în fața lui Hobro cu cel puțin două goluri marcate de-a lungul partidei pe care o va controla de la un capăta la altul, lucru datorat și neputinței adversarului care nu se poate ridica la capacitățile fotbaliștilor lui Brondby.

Pronosticuri HJK - O.Ljubljana