FC Copenhaga - Aalborg. Start excelent pentru oaspeți.

Runda cu numărul 3 din noul sezon competițional din Danemarca continuă și în această zi de duminică cu o serie de patru partide. Una dintre acestea este cea dintre FC Copenhaga și Aalborg, duel programat de la ora 19:00 pe Telia Parken. Cea mai titrată echipă din fotbalul danez vrea să uite sezonul precedent și să aducă la Copenhaga un nou titlu de campioană dacă lucrurile se vor derula spre o zonă favorabilă.

FC Copenhaga, gazda acestei partide, deține prima șansă conform caselor de pariuri , publicul jucând un rol important în acest joc, dar mai cu seamă valoarea lotului. Danezii dețin și o experiență  importantă care cu siguranță va fi și aceasta cheia succesului din această seară, mai ales că va avea în față o echipă care a început perfect în noul sezon. Din păcate, Copenhaga a debutat cu o înfrângere pe teren propriu contra celor de la Horsens, scor 1-2, după un joc relativ slab realizat de albaștrii care și-au revenit abia spre finalul partidei când Fischer putea aduce un punct pentru echipa sa, dar acesta a ratat lovitura de la 11 metri. În cea de a doua etapă a reușit să spargă gheața, câștigând pe terenul celor de la Hobro cu scorul de 3-0, victorie obținută fără niciun dubiu după aspectul jocului. Formația daneză a reușit să câștige și prima manșă din turul 3 preliminar al UEL,

Aalborg, oaspetele acestei dispute, pornește conform caselor de pariuri cu șansa a doua la câștigarea meciului datorită diferenței de valoare dintre ea și echipa gazdă. Start-ul de sezon a fost excelent pentru alb-roșii care au reușit să debuteze cu dreptul în noua ediție de campionat. Aceasta a reușit să câștige pe terenul celor de la Sonderjyske cu scorul de 1-0, Kusk aducând bucuria pe chipurile colegilor săi în minutul 79. În cea de a doua partidă urma să vină campioana Midtjylland cu dorința de a reuși prima victorie din acest sezon, dar roș-albii au realizat șocul acestei runde, învingând cu scorul de 2-1. Moralul este excelent pentru băieții lui Wieghorst care se duc destul de încrezători pe terenul celor de la Copenhaga că pot scoate măcar un punct din această deplasare.

Jocul din startul acestui sezon le priește ambelor formații în egală măsură, astfel că vom avea parte de un meci extrem de interesant, cu multe faze de poartă. Cred că roș-albii nu vor ceda terenul deliberat celor de la Copenhaga, încercând pe cât posibil să scoată un rezultat pozitiv, astfel că au șanse mari să marcheze în această șansă, deși egalul este destul de incert, depinzând de atitudinea fotbaliștilor gazdă și a oboselii dacă s-a instalat atât de puternic asupra lor.

Pronosticuri Hoffenheim - Dortmund