Derry City - St.Patricks. Joc fără presiune pentru ambele echipe.

Runda cu numărul 27 din prima ligă irlandeză debutează cu o serie de patru partide care cu siguranță vor oferi un spectacol pe cinste. Una dintre aceste partide este cea dintre Derry City și St.Patricks, duel programat de la ora 21:45 pe Brandywell Stadium. Partida va alinia la centru două formații care merg în tandem sezonul acesta, fiind una lângă alta la mijlocul campionatului fără niciun orizont în ce privește vreun obiectiv atins sau respins, fiind destul de dificil de anticipat deznodământul.
derry Drogheda - Saint Patricks

Derry City este în calitate de gazdă a acestei partide, fiind astfel în poziție de favorită conform caselor de pariuri. Formația lui Kenny Shiels traversează poate cea mai neagra perioadă din acest sezon. Numai puțin de 8 înfrângeri în ultimele 10 partide, un procentaj care ar trebui să îi bage puțin în ședintă pe fotbaliștii lui Shiels. Jocul acestora este foarte slab în ultimele partide, scorurile arătând pe deplin acest lucru:0-2, 0-4,4-2,5-0. Într-adevăr, printre aceste rezultate extrem de slabe se numără și o victorie de moral obținută chiar în urmă cu  două etape când Derry City reușea să se impună pe teren propriu contra celor de la Limerick cu scorul de 2-1. Acel succes pare să nu îi fi ajutat deoarece fără drept de apel pierde pe terenul celor de la Cork City, scor 5-0, stagnând pe poziția a 5-a cu 36 de puncte, fără nicio șansă la cupele europene.

St Patricks, oaspetele acestei partide, pornește cu șansa a doua la câștigarea meciului conform caselor de pariuri. Formația irlandezului a înregistrat numai puțin de 6 înfrângeri din 7 partide, dar speră în cel mai scurt timp să îndrepte lucrurile. Dacă înainte sperau la un loc de Europa League, în acest moment fotbaliștii irlandezi trebuie să încerce să nu se aproprie de zona retrogradării, lucru de care Buckley este convins că nu se va întâmpla. St Patricks a reușit să spargă gheața chiar în urmă cu o etapă când a reușit să câștige pe teren propriu contra celor de la Limerick cu scorul de 2-1, rezultat care cu siguranță va fi de bun augur pentru moralul jucătorilor, având chiar șansa să continue pe aceeași rută dacă jocul va fi de aceeași manieră.

Nu există favorită certă la victorie, gazdele fiind cotați cu prima șansă datorită faptului că vor avea publicul de partea lor deoarece după o analiză a fotbalului prestat de cele două formații, niciuna nu merită victoria. Patru rezultate de egalitate consecutive pe terenul celor de la Derry contra celor de la St.Patricks, scorurile având în general două goluri pe tabelă. Și de această dată mă aștept ca ambele să marcheze, dar să se termine la egalitate și această confruntare.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa