Brondby - Vejle. Debut perfect pentru ambele formații.

Etapa cu numărul 2 continuă în Danemarca și sâmbătă cu câteva partide destul de interesante care cu siguranță vor fi pe placul iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea dintre Brondby și Vejle, duel programat de la ora 19:00 pe Brondby Stadion. Cele două formații au debutat cu o victorie în noul sezon, iar cu siguranță vom avea parte de un spectacol mai ales că la centrul se aliniază vicecampioana care are o revanșă de luat în acest sezon.

Brondby, gazda acestei dispute, pornește pe bună dreptate cu prima șansă la câștigarea jocului lucru care nu miră pe nimeni deoarece galbenii sunt mult mai valoroși decât combatanta din această seară, și vor avea de partea lor terenul propriu. Echipa condusă de la margine de neamțul Zorninger are o revanșă de luat față de suporteri pentru titlul pierdut inexplicabil în sezonul trecut, și este pregătită să înceapă perfect acest campionat, și să termine în aceeași manieră. În prima etapă, Brondby a reușit să se impună destul de categoric pe terenul celor de la Randers, scor 2-0, Wilczek marcând primul gol din acest campionat.Galbenii mai au de așteptat un tur până să debuteze în UEL, iar acest lucru îi prinde bine antrenorului neamț care mai are timp să rezolve problemele tactice.

Vejle, oaspetele acestei partide, se deplasează pe Brondby Stadion cu gândul să scoată măcar un egal deși majoritatea specialiștilor o dau ca victimă sigură. Vejle este nou-promovată și speră să facă un sezon foarte bun, încununându-l la final cu un loc deasupra zonei roșii. Formația antrenată de pe bancă de italianul Sormani a reușit să promoveze în prima divizie după un sezon extrem de reușit care se vrea să se continue și anul acesta. Debutul pe scena întâi a fotbalului danez s-a realizat cum nu se putea mai bine pentru Velje care a reușit să câștige primul joc cu scorul de 3-1 în fața celor de la Hobro. Cea de a doua repriză a adus toate cele trei goluri pentru roșii care speră să repete acest joc și în fața vicecampioanei.

Gazdele au toate șansele să se impună în cea de a doua etapă, dar cu siguranță jocul nu va fi deloc simplu dacă stăm să privim la prestația oaspeților. Cu toate acestea, cred că Brondby va face o partidă bazată pe stilul ofensiv care va lăsa ceva spații adversarilor, Velje având șanse să profite de o mică eroare a galbenilor și astfel să puncteze măcar o dată pe tabelă.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg