Aarhus - Nordsjaelland. Ambele au puterea de a marca.

Etapa cu numărul 2 continuă în Danemarca și sâmbătă cu câteva partide destul de interesante care cu siguranță vor fi pe placul iubitorilor de fotbal. Una dintre acestea este cea dintre Aarhus și Nordsjaelland, duel programat de la ora 17:00 pe Ceres Park. Cele două formații au debutat în aceeași manieră în prima rundă a acestui sezon cu câte un egal, iar de această dată își doresc să își treacă toate cele trei puncte.

Aarhus, gazda acestei dispute, pornește la casele de pariuri cu prima șansă datorită terenului propriu, dar și a faptului că se prezintă cu un lot ceva mai valoros decât în stagiunea precedentă. Formația antrenată de la margine de Nielsen deși s-a clasat în cea de a doua jumătate a clasamentului, alb-roșii au reușit să se salveze de la retrogradare, și au șansa din nou să se lupte cu granzii din Danemarca. În primul joc disputat sezonul acesta, formația lui Nielsen a scos un punct prețios pe terenul campioanei Midtjylland, scor 0-0, grazie portarului care a reușit să intervină la penalty-ul transformat de Poulsen. Astfel că, Aarhus pornește la luptă cu un moral ridicat și speră să își atribuie maximul de puncte.

Nordsjaelland, oaspetele acestei partide, este cotată cu șansa a doua la casele de pariuri datorită terenului străin pe care va disputa acest joc, dar și pentru că va avea cu siguranță probleme din punct de vedere fizic. Echipa antrenată de Hjulumand traversează o perioadă destul de aglomerată de jocuri. Aceasta a disputat numai puțin de 3 meciuri în ultima săptămâna, acesta fiind cel de-al 4-lea care va crea o oboseală destul de severă. În prima etapă, oaspeții au reușit să remizeze pe teren propriu contra celor de la Esbjerg, rezultat ce nu este în tocmai corect deoarece după aspectul jocului, Nordsjaelland merita să câștige. Aceasta este angrenată și în UEL reușind să se califice în următarea fază eliminatorie, fapt important pentru echipa lui Hjumuland care are timp să își intre în forma din sezonul trecut din punct de vedere tactic.

Ambele formații au șanse să se impună în acest joc, dar sunt de părere că Aarhus poate să profite de forma oaspeților și să reușească să obțină toate cele trei puncte. Totuși, cel mai indicat pronostic este cel pe goluri deoarece după prestația din primul joc, apărările celor două formații pot ceda oricând, asigurând publicul că va vedea cel puțin 3 goluri în această seară.