Uruguay - Rusia. Partida ce decide câștigătoarea grupei.

Greii grupei A de la acest Mondial, Rusia și Uruguay, se înfruntă de la ora 17:00 pe Cosmos Arena în vederea definitivării poziției de lider. Rușii au surprins în mod plăcut la acest Turneu Final prin atitudinea și jocul acestora, iar faptul că vor avea în spate un public fantastic, pot să termine pe primul loc. Calculele pentru uruguayeni sau ruși nu trebuie dezbătute prea mult deoarece atât Spania cât și Portugalia reprezintă o forță în fotbalul mondial, fiecare având capacitatea să pună serioase probleme.

Uruguay nu pare să fie într-o formă prea bună de joc la acest Mondial. Naționala lui Oscar Tabarez deși a reușit să câștige ambele jocuri disputate în fața Arabiei și Egiptului, nu a arătat deloc o poftă de joc, obținând toate punctele datorită pragmatismului și a bunei așezări în teren a fotbaliștilor angrenați la această selecționată. Pentru a emite pretenții pe mai departe, cea mai mare parte dintre jucători ar trebui să schimbe atitudinea din teren și să intre mai motivați pentru că altfel îi poate costa încă din optimi această relaxare. Cavani sau Suarez nu au surprins în niciun chip în cele două jocuri, dar se pot face mai bine remarcați într-un joc cu Rusia care poate să trezească puțină teamă în rândul combatantelor, dar acest lucru rămâne la latitudinea fotbaliștilor.

Echipa probabila Uruguay: Fernando Muslera; Martin Caceres, Jose Gimenez, Diego Godin, Diego Laxalt; Carlos Sanchez, Lucas Torreira, Rodrigo Bentancur, Giorgian De Arrascaeta; Luis Suarez, Edinson Cavani.

Rusia a demonstrat în aceste două jocuri că merită să fie la acest Mondial. Chiar dacă s-au calificat datorită faptului că este țară organizatoare, Rusia are un joc extrem de plăcut și viu, așa cum s-a observat în aceste partide, jucători precum Dzyuba sau Cheryshev care s-au remarcat prin golurile marcate. Se vede că Cherchesov a creat un grup unit la naționala rusă care de ceva timp se gândește să atace semi finalele, dar acest lucru pare să fie destul de greu dacă stăm să ne gândim ce naționale au întâlnit până acum și ce vor întâlni mai încolo. Practic, meciul cu Uruguay reprezintă un test de confirmare a acestei naționale pe care dacă îl va trece se poate gândi serios la fazele eliminatorii.

Echipa probabila Rusia: Igor Akinfeev; Mario Fernandes, Ilya Kutepov, Sergey Ignashevich, Yuri Zhirkov; Roman Zobnin, Yuri Gazinksy; Aleksandr Samedov, Aleksandr Golovin, Denis Cheryshev; Artem Dzyuba.

Ambele naționale și-au câștigat jocurile și se află la egalitate de puncte în vârful grupei A, meciul din această după amiază contând la stabilirea locurilor 1 sau 2. Deși știu cu cine vor pica, cele două selecționate nu se gândesc la acest aspect și vor să își respecte blazonul, încercând să câștige și ultimul joc, reprezentând pentru ambele un test destul de important.

Pont pariuri România U21 - Liechtenstein U21