Uruguay - Arabia Saudită. Cavani&Suarez promit spectacol!

De la ora 18:00 pe Rostov Arena va începe partida dintre Uruguay și Arabia Saudită, duel provenit din grupa A de la Campionatul Mondial. Runda 2 anunță meciuri destul de încinse, în care formațiile fără puncte sunt obligate să aibă o prestație foarte bună pentru a spera la calificare. Uruguayul își poate defitiniva calificarea în fazele superioare cu o victorie în această seară, având în față un adversar modest care nu a reușit sub niciun chip în meciul de deschidere de la această Cupă Mondială.

Uruguayul lui Oscar Tabarez a debutat în primul meci de la Cupa Mondială contra Egiptului, unde a reușit să smulgă cele trei puncte în ultimele minute grazie loviturii de cap a lui Gimenez care prin aceasta le oferă uruguayenilor șanse mari la calificare. Aceștia au încercat să nu se forțeze prea mult în fața egiptenilor, dar ratările lui Suarez și Cavani absolut incredibile i-au cam pus în gardă pe uruguayeni, ajungând să creadă că deși au dominat pot pierde puncte prețioase. În seara aceasta, naționala lui Tabarez va piept cu selecționata Arabiei Saudite care nu a impresionat deloc în partida trecută, și astfel vor reprezenta o victimă sigură pentru super atacanții Uruguayului.

Echipa probabila Uruguay: Fernando Muslera; Guillermo Varela, Jose Maria Gimenez, Diego Godin, Martin Caceres; Nahitan Nandez, Matias Vecino, Rodrigo Bentancur, Cristian Rodriguez; Luis Suarez, Edinson Cavani

Arabia Saudită antrenată de la margine de spaniolul Juan Antonio Pizzi a început cu stângul acest Campionat Mondial, fiind învinsă fără drept de apel de Rusia cu 5-0. Înfrângerea nu poate fi contestată de nimeni din cadrul selecționatei întrucât jocul prestat de arabi a fost unul mediocru, rușii neavând nicio emoție cu privire la cele trei puncte.Dacă în amicale fotbaliștii lui Pizzi au mai mișcat, de această dată lucrurile au stat complet diferit, majoritatea neavând resursele de energie necesare cu care să termine în picioare partida, iar altora lipsindu-le cu desăvâșire luciditatea la finalizare. Arabia Saudită este conștientă că nu mai are nicio șansă la calificare, așa că se va concentra doar pe joc.

Echipa probabila Arabia Saudita: Mohammed Alowais; Mohammed Alburayk, Osama Hawsawi, Ali Albulayhi, Yasser Alshahrani; Salem Aldawsari, Abdullah Otayf, Salman Alfaraj, Taiseer Aljassam, Yahia Alshehri; Fahad Almuwallad

Uruguayul este favorită certă la câștigarea jocului din această seară fiind echipa mult mai valoaroasă și mai experimentată. Cu toate acestea, Suarez&Co trebuie să își vadă de jocul lor pentru a nu intra în tacticile adversarului care le pot pune probleme în vederea obținerii celor trei puncte. Arabia Saudită va juca cu dezinvoltură neavând ce să mai piardă ci doar să spele rușinea din primul joc. Cred că nu vor pierde sub aceeași manieră, dar nici nu vor avea prea multe șanse contra unei selecționate care stă foarte bine din punct de vedere defensiv.

Pronosticuri Burnley - Basaksehir