Spania - Maroc. Furia Roja poate termina pe prima poziție.

Ultimul joc din grupa B de la acest Turneu Final este cel dintre Spania și Maroc, programat de la ora 21:00 pe Kalinigrad Stadium. Spaniolii nu sunt calificați matematic în optimi, dar au o mare șansă să realizeze acest lucru, chiar și dacă nu va câștiga. Marocanii dacă își vor impune să aibă o aceeași atitudine ca în partida contra portughezilor îi pot surprinde pe fotbaliștii spanioli.Ultimul joc din grupa B de la acest Turneu Final este cel dintre Spania și Maroc, programat de la ora 21:00 pe Kalinigrad Stadium. Spaniolii nu sunt calificați matematic în optimi, dar au o mare șansă să realizeze acest lucru, chiar și dacă nu va câștiga. Marocanii dacă își vor impune să aibă o aceeași atitudine ca în partida contra portughezilor îi pot surprinde pe fotbaliștii spanioli.

Spania a trecut prin momente destul de dificile înaintea începerii acestui Mondial prin demiterea lui Lopetegui și aducerea la cârma selecționatei a lui Fernando Hierro. Mulți erau sceptici cu această schimbare și că spaniolii nu o să realizeze lucruri prea mari datorită acestui aspect. Iată că lucrurile nu stau chiar așa. Selecționata iberică a reușit un egal contra Portugaliei și o victorie în fața iranienilor. Aceste 4 puncte o ajută enorm la calificare, dar se văd nevoiți să nu neglijeze ultimul joc contra marocanilor. Cu un Isco și David Silva în zi mare, Furia Roja nu poate rata victoria în fața africanilor.  Cu siguranță spaniolii nu vor forța chiar atât de mult, încercând să se menajeze mai mult pentru fazele eliminatorii.

Echipa probabila Spania: David de Gea; Jordi Alba, Sergio Ramos, Gerard Pique, Dani Carvajal; Koke, Thiago Alcantara, Isco, David Silva; Diego Costa, Iago Aspas

Marocul era văzută ca o națiune care poate fi surpriza acestui Mondial. Cu jucători care joacă în campionatele importante din Europa, cu tehnicitate și forță, dar mai ales cu experiență în spate, poate produce avarii destul de importante selecționatelor de top de la acest Turneu Final. Din păcate, start-ul marocanilor a dărămat întreaga constucție a acestei naționale datorită înfrângerii suferite în fața iranienilor. Acele trei puncte contau decisiv în privința calificării, și astfel s-au văzut nevoiți să obțină puncte din jocurile cu Spania și Portugalia. Spun iarăși din păcate pentru că această naționala a încercat să nu fenteze fotbalul și chiar să îl practice la cel mai înalt nivel, dar din păcate acest lucru nu este răsplătit. Marocul și-a făcut bagajele după meciul pierdut în fața portughezilor, și vor juca ultima partidă fără niciun obiectiv, încercând totuși să marcheze un gol la Cupa Mondială sau de ce nu să obțină măcar un punct.

Echipa probabila Maroc: Monir El Kajoui; Achraf Hakimi, Ghanem Saiss, Mehdi Benatia, Hamza Mendyl; Karim El Ahmadi, Hakim Ziyach, Mbark Boussoufa, Younes Belhanda, Noureddine Amrabat; Khalid Boutaib

Spaniolii sunt pregătiți să încheie neînvinși această grupă, primul loc fiind ținta acestora, având nevoie totuși de o victorie contra marocanilor. Totodată africanii nu își vor vinde chiar atât de ușor pielea, dar cu o concentrare la finalizare, Furia Roja nu va avea mari probleme în vederea obținerii victoriei, mai ales că jocul de pase realizat de Isco, Silva și Iniesta la mijloc va destabiliza cu siguranță măcar odată defensiva marocanilor.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg