Serbia - Brazilia. Seleção cu un pas în optimi.

Cu siguranță cel mai așteptat meci al zilei este cel dintre Serbia și Brazilia, partidă ce se va disputa de la ora 21:00 pe Otkrytiye Arena. Sârbii au mare nevoie de victorie pentru a mai spera la optimile de finală, în timp ce brazilienii se pot califica și cu un egal, dar sud-americanii vor totuși să câștige această grupă pentru a întâlni un adversar relativ mai ușor. Neymar&Co promit spectacol, mai ales că sârbii vor trebui să iasă la joc, iar brazilienii sunt redutabili pe contraatac.
Brazil Cm 2018

Serbia este de departe cotată cu șansa a doua la victorie în această partidă, dar talentul est europenilor se poate face remarcat când este cea mai mare nevoie de acest lucru. Sârbii au debutat cu o victorie în primul joc, scor 1-0 în fața costaricanilor, partidă pe care au controlat-o în totalitate. În cea precedentă, Serbia a condus prima repriză contra elvețienilor, dar în cea de a doua inexplicabil aceștia au cedat inițiativa elevețienilor care în cele din urmă au reușit să întoarcă scorul în ultimul minut prin golul lui Shaqiri. Astfel că, sârbii au pierdut o mare oportunitate de a se califica și vor trebui să facă jocul vieții împotriva brazilienilor. Șansele sunt destul de mici, dar cu siguranță Mitrovic alături de colegii săi vor da totul pentru cele trei puncte.

Echipa probabila Serbia: Vladimir Stojkovic; Antonio Rukavina, Branislav Ivanovic, Dusko Tosic, Aleksandar Kolarov; Nemanja Matic, Luka Milivojevic, Sergej Milinkovic-Savic, Dusan Tadic, Filip Kostic; Aleksandar Mitrovic

Brazilia condusă de la margine de Tite nu realizează jocul pe care l-a pregătit de-a lungul campaniei de calificare, dar cu siguranță este o mai mare unitate de grup de cât la Mondialul din urmă cu 4 ani. Această națională a Braziliei are toate șansele să obțină Titlul Mondial, dar are nevoie de mai multă concentrare și mai puțini nervi în partidele eliminatorii pentru a intra în aceeași criză în care a intrat în partida cu Costa Rica.Coutinho a adus liniștea și bucuria fanilor abia în minutul 90, iar mai apoi Neymar a reușit să închidă tabela cu încă o reușită. Brazilienii vor avea în fața o formație ce se va arunca în atac pentru că are mare nevoie de toate cele trei puncte, prilej cu care aceștia pot profita pe contraatac, mai ales că până acum nu au putut beneficia de multe șanse, Costa Rica și Elveția închizându-se aproape perfect.

Echipa probabila Brazilia: Alisson; Fagner, Miranda, Thiago Silva, Marcelo; Casemiro, Paulinho; Willian, Philippe Coutinho, Neymar; Gabriel Jesus

Brazilia este clar favorită la câștigarea jocului dacă stăm să privim la loturile celor două naționale, dar la câte suprize au fost de-a lungul seriei de meciuri din grupe, poate apărea și în acest caz un astfel de rezultat. Cred totuși că sud-americanii nu vor da cu piciorul la șansa de a participa în optimi și vor tranșa calificarea cât se poate de repede pentru a nu avea emoții pe final.