Portugalia - Maroc. "Totul sau nimic" pentru marocani!

De la ora 15:00 pe Luzhniki Arena va începe partida dintre Portugalia și Maroc, duel provenit din grupa B de la Campionatul Mondial. Runda 2 anunță meciuri destul de încinse, în care formațiile fără puncte sunt obligate să aibă o prestație foarte bună pentru a spera la calificare. În acest context, Marocul după înfrângerea nemeritată în fața Iranului are nevoie de o victorie, deși portughezii nu stau nici ei prea bine, un singur punct după primul joc.

Portugalia lui Fernando Santos a debutat în primul meci de la Cupa Mondială contra Spaniei, unde a reușit să smulgă un punct în ultimele minute grazie execuției extraordinare a lui Cristiano Ronaldo din lovitură liberă, scorul terminându-se 3-3. Portughezii au făcut același joc de contraatac pe care îl perfectau și în urmă cu 2 ani la Campionatul European împotriva unor echipe de top. Spania le-a pus mari probleme la mijlocul terenului, dar lusitanii sunt convinși că aceste lucruri se pot remedia. Quaresma&Co vor da piept cu selecționata Marocului care este pregătită să realizeze meciul vieții contra acestora. Încă din calificări cunoaștem faptul că Portugalia se chinuie cu echipele așa zise mici, și cred că și de această dată va trece prin multe până să obțină victoria.

Echipa probabila Portugalia: Patricio; Soares, Pepe, Fonte, Guerreiro; Carvalho, Moutinho, Mario; B.Silva, Guedes; Ronaldo

Marocul antrenat de la margine de francezul Herve Renard a început cu stângul acest Campionat Mondial, fiind învins în primul joc cu scorul de 0-1 de naționala Iranului. Înfrângerea este absolut nemeritată conform statisticilor și a jocului realizat de cele două formații, Marocul fiind cu mult peste naționala lui Amiri&Co. Cu o posesie de 63% și 13 ocazii înregistrate, marocanii nu au reușit să dea vreun gol în acest joc decât în propria poartă. Bouhaddouz a greșit la respingerea cornerului din ultimul minut de joc, dându-și un autogol de toată frumusețea. Cu toate acestea, Ziyech alături de colegii săi sunt pregătiți să realizeze imposibilul în partida contra lusitanilor, având destule resurse pentru a reuși acest lucru. Din nefericire, Amrabat va lipsi în partida cu Portugalia datorită unei contuzii suferite în jocul cu Iran.

Echipa probabila Maroc: Munir; S.Amrabat, Benatia, Saiss, Achraf; El Ahmadi; Belhanda, Harit, Boussoufa, Ziyech; El Kaabi

Ambele formații au mare nevoie de punct sau puncte pentru a mai spera la calificare. Dacă în jocul cu Iran, Marocul nu a putut să dea lovitura datorită unei defensive exagerate a trupei din Asia, europenii nu vor practica un astfel de joc și vor ieși pentru a reuși să marcheze, făcându-le pe plac lui Belhanda&Co că vor avea ocazia să practice un fotbal de contraatac. Astfel că, mă aștept ca și Marocul să conteze în atac în acest joc, fiind convins că poate și marca în poarta lui Rui Patricio.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg