Ponturi Pariuri Chile vs Brazilia - Preliminarii CM 2018


Ponturi Pariuri Chile vs Brazilia – Preliminarii CM 2018

Chilve vs BraziliaJoi noaptea, de la ora 2:30, pe „Estadio Nacional” din Santiago, avem parte de cel mai tare duel din prima etapa a calificarilor sud-americane pentru Campionatul Mondial din 2018. Chile vs Brazilia este o partida intre doua echipe ofensive, in principiu, si care ar trebui sa ne aduca goluri in ambele porti. Cu siguranta il putem lua si pe biletul zilei.

Chile este detinatoarea Copei America. Cu toate acestea, antrenorul gazdelor, Jorge Sampaoli, a spus ca jucatorii sai trebuie sa uite acest succes, in perspectiva acestei partide, pentru ca totul face parte din trecut. Precum face parte si eliminarea chilienilor de la Campionatul Mondial din Brazilia, chiar in fata adversarilor de miercuri noaptea, la penaltiuri. „Copa America a trecut. Trebuie s-o luam de la zero si sa nu ne mai uitam in urma. Orice echipa joaca impotriva Braziliei are o sarcina dificila de a pleca neinfranta”, a declarat Sampaoli. Antrenorul chilienilor a vorbit si despre probleme de lot, Vidal si Sanchez fiind incerti inaintea meciului cu Brazilia. Menajarea lor pentru meciul cu Peru, de marti, este luata in calcul. Tehnicianul a precizat ca urmatoarele ore sunt decisive in vederea selectarii celor doi in primul 11.

Brazilia a dezamagit, in schimb, la Copa America, parasind competitia inca din „sferturi”. De aceea, Dunga continua sa fie sub presiune, fiecare meci avand importanta sa. Sarcina brazilienilor devine cu atat mai dificila cu cat Neymar este suspendat pentru urmatoarele doua partide. De parca n-ar fi de-ajuns, starul lui Liverpool, Coutinho, s-a accidentat si va absenta in intalnirea cu Chile. Asta inseamna ca fosta vedeta de la Milan, Kaka, revine in nationala pentru un meci oficial. Cu absente de marca si fara niciun lider in teren ( se stie conflictul lui Dunga cu Thiago Silva), se pare ca e randul lui Hulk sa traga Brazilia dupa el.

Echipe probabile:

Chile

Bravo – Mena, Medel, Silva, Isla – Diaz, Araguiz, Fernandez, Valdivia – Sanchez, Vargas

Brazilia

Grohe – Marcelo, D.Luiz, Miranda, Fabinho – Elias, Fernandinho – Willian, Moura, Costa – Hulk

Brazilia are un record fabulos impotriva statului Chile: 49 de victorii in cele 70 de intalniri directe. Dar vremurile s-au schimbat, valorile s-au mai apropiat. Chiar si in cazul unor absente importante, cele doua formatii arata foarte bine pe hartie. In trei din ultimele patru meciuri directe, ambele nationale au marcat.

Pronostic Chile vs Brazilia: ambele marcheaza, la o cota de 1,85 la Sportingbet

Pronostic cota mare Chile vs Brazilia: X, la o cota de 3,05 la Sportingbet

Articol scris de Paul: 10W – 0L

Oferta pariuri online si cote Chile vs Brazilia

bra