Ponturi Pariuri Brazilia vs Venezuela - Preliminarii CM 2018


Ponturi Pariuri Brazilia vs Venezuela – Preliminarii CM 2018

Brazilia vs VenezuelaMarti noaptea, de la ora 04:00, pe „Estádio Castelão” din Fortaleza, Brazilia va incerca sa repare infrangerea din prima etapa si sa adune primele puncte in aceste prelimnarii. Brazilia vs Venezuela pare sa fie la discretia gazdelor, dar fara vedeta Neymar, sa fie oare asa? Biletul zilei ar trebui sa cuprinda aceasta infruntare.

Brazilia a pierdut in prima etapa intr-o deplasare grea, in Chile, scor 0-2. Fara Neymar in teren, multipla campioana mondiala a jucat fara stralucire si fara nicio idee de joc. Elevii lui Dunga par plictisiti, iar relatiile de joc sunt defectuoase. David Luiz, scor de pe teren in prima repriza cu Chile, pare sa-si fi revenit si sunt sanse sa reintre ca titular.

Venezuela a fost infranta, acasa, de Paraguay, scor 0-1. Elevii lui Noel Sanvicente vor incerca sa profite de lipsa lui Neymar si de forma proasta a brazilienilor. Cel mai probabil isi vor pune toate sperantele in jucatorul lor vedeta, Rondon.

Echipe probabile:

Brazilia

Jefferson; Miranda, Luiz, Marcelo, Alves; Costa, Elias; Oscar, Gustavo, Willian; Hulk

Venezuela

Baroja; Vizcarrondo, Cichero, Rosales, Rincón; González, Seijas, Lucena; Suárez, Falcón, Rondón

Cele doua formatii s-au mai intalnit si-n vara, la Copa America, Brazilia impunandu-se cu scoruld e 2-1. Este foarte putin probabil ca Brazilia sa repete evolutia palida din meciul cu Chile. Publicul va reusi sa-i impinga de la spate fiindca brazilienii valoare au, insa par lipsiti de motivatie. S-ar putea ca si Dunga sa fie problema, cu stitlul de joc impus, dar cu siguranta Brazilia nu va vrea sa intalneasca Argentina in etapa a treia cu mai putin de trei puncte in clasament.

Pronostic Brazilia vs Venezuela: Brazilia -1 HA, la o cota de 1,40 la Bet365

Pronostic cota mare Brazilia vs Venezuela: 2-0 scor corect, la o cota de 6,00 la Bet365

Articol scris de Paul: 14W – 3L

Oferta pariuri online si cote Brazilia vs Venezuela

bra