Uruguay isi pune sperantele in Luis Suarez

Ponturi fotbal - Accidentarea lui Edinson Cavani ne aduce un Value Bet - Prima echipa care va ajunge in careul de asi al turneului final din Rusia se va decide in partida dintre Uruguay si Franta. Accidentarea atacantului celor de la PSG s-ar putea sa fie una fatala pentru echipa sud-americana insa.
Uruguay vs Franta
Uruguay vs Franta
July 06,2018
17:00 PM

Uruguay Uruguay vs Franta  Franţa

  • Franta s-ar putea dovedi „cosmarul” echipelor sud-americane la acest turneu final. Acestia au contribuit la eliminarea celor de la Peru din grupa de calificare. Mai apoi, in optimile de finala, i-au trimis pe Lionel Messi & co. in vacanta. Meciul din sferturi il au impotriva celor de la Uruguay (care dupa accidentarea suferita de Cavani au sanse mult mai mici la calificare) si ii asteapta o potentiala semifinala impotriva Braziliei.
  • La conferinta de presa, francezii au anuntat ca sunt constienti ca ar fi aproape imposibil din punct de vedere al timpului de recuperare sa-l vada maine pe Edinson Cavani pe teren pentru formatia lui Oscar Washington Tabarez. Prin urmare, Luis Suarez, atacantul celor de la FC Barcelona, va ramane principalul pericol iminent pentru poarta lui Hugo Lloris.
  • In ceea ce priveste statistica, Suarez a bifat destul de multe suturi la acest turneu final. In grupe, impotriva Rusiei a avut un singur sut care s-a concretizat si cu gol, mai apoi, impotriva Egiptului a bifat 4 suturi, iar impotriva Arabiei Saudite nu mai putin de 6. In optimile impotriva Portugaliei, chiar daca Cavani a iesit la rampa cu 2 goluri si Luis Suarez a trimis 3 suturi catre poarta lusitana. Avand in vedere ca, Suarez nu va mai trebui sa imparta fazele de atac si finalizarile cu „El Matador”, ma astept ca acesta sa incerce poarta de mai multe ori decat o arata media sa de pana acum (3.5 suturi pe partida).

Miza: 8.5/10

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul