Va avea miza meciului un cuvant important de spus?

Atunci cand calificare este in balanta in Grupa A, cu siguranta nervii vor fi intinsi la maxim, iar emotia continua va fi predominanta pe stadionul din Saint Petersburg care va gazdui nu mai putin de 68.000 de suporteri.
Rusia vs Egipt
June 19,2018
21:00 PM

Rusia Rusia vs Egipt Egipt 

  • Se va naste ceva din lacrimile lui Mo Salah? Ghinionul l-a lovit in finala Champions League si aceeasi nesansa a lovit si echipa sa in minutele de prelungire din meciul cu Uruguay, unde nu s-a putut spune ca nu si-au creat si ei ocazii (chiar si fara Salah in teren). Astazi la St. Petersburg, cu un stadion arhiplin, ma astept ca ambele echipe sa doreasca sa impresioneze si sa incerce sa-si asigure calificare in mare masura.
  • Miza acestui meci este una uriasa! -> Dat fiind avantajul curent al golaverajului pentru tara gazda Rusia, acestia isi permit si un rezultat de egalitate in partida din seara aceasta, insa Egiptul vine la „totul sau nimic” astazi in ceea ce priveste calculele Grupei A. Arbitrul de centru va fi Paraguayan-ul Caceres, iar acest lucru va functiona in avantajul nostru, intrucat arbitrii sud-americani sunt mult mai putin rigizi decat cei europeni spre exemplu.

Evolutia cotelor

  • Se spune ca, ca si parior avem „datoria” de a urmari cum se modifica cotele pentru a intelege unde se duc banii si cum incerc casele de pariuri sa-si diminueze pierderile. Ei bine, seara trecuta, la Betano, linia pentru „Total faulturi Rusia” era la 13.5 (cota 2.00). De dimineata era setata la 15.5 (cota 1.75), iar acum este la 14.5 (cota 1.65). Ne-am mutat atentia catre linia de la „Total faulturi”, care de la 27.5 s-a expandat la 29.5, insa chiar si asa, ma astept ca acest meci sa aiba minim 30 de faulturi.

    Rusia vs Egipt

    Pariu plasat la Betano inainte de modificarea liniilor


Miza: 7.5/10

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul