Mexic isi creeaza destule oportunitati de gol

"Grupa mortii" de la acest turneu final din Rusia debuteaza cum nu se putea mai bine, cu principalele favorite la calificare in meci direct inca din prima runda. Cu siguranta vom vedea pragmatism de ambele parti, insa un gol va dinamita ritmul jocului si va face ambele echipe mai alerte. Germania pleaca din pole-position, insa cei din Mexic sunt extrem de artagosi si bataiosi.
cm
Germania vs Mexic
June 17,2018
18:00 PM

Germania Germania vs Mexic Mexic

  • Luzhniki Arena din Moscova va gazdui astazi de la ora 18:00 o partida cruciala pentru ecuatiile Grupei F. Campionii mondiali in exercitiu – Germania, cu o mare parte din nucleu de acum 4 ani pastrat, spera la o noua aventura in careul de asi ai acestui turneu final din Rusia, pe cand Mexic a venit fara doar si poate cu pretentia calificarii, avand un lot destul de valoros.
  • In ceea ce priveste acest pariu, ma ambitioneaza 2 factori. Primul dintre acesta este dorinta de revansa a mexicanilor (popor orgolios de altfel, dupa cum s-a putut observa si la conferinta de presa), dupa infrangerea cu 4-1 aplicata de nemti, in Cupa Confederatiilor vara trecuta (in partida respectiva, Mexic a sutat de nu mai putin de 25 de ori).
  • De asemenea, cel de-al doilea factor motivator in plasarea acestui pariu este defensiva relativ subreda a nemtilor, in care au mai aparut erori din cand in cand, inclusiv in calificarile pentru Mondial. In ultimele amicale, adversarele Germaniei au reusit sa trimita macar 10 suturi in ultimele partide disputate de acestia.

Miza: 8/10

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul