Franta va dirija ritmul de joc al partidei

Pariuri speciale - Cat de des vor ajunge francezii la poarta lui Schmeichel? - In cadrul zilei de astazi la Cupa Mondiala din Rusia, se va decide soarta grupelor C si D. In Grupa C, lupta pentru suprematie se da intre "Cocosii Galici" si jucatorii lui Åge Hareide.
Danemarca vs Franta
Danemarca vs Franta
June 26,2018
17:00 PM

Danemarca Danemarca vs Franta  Franţa

  • Europenii se afla la puterea Grupei C si tot acestia vor disputa „lupta finala” pentru locul 1 in grupa. In cazul unui esec pentru gruparea nordica si o eventuala victorie a Australiei, cele doua echipe mentionate vor fi departajate dupa diverse criterii (primul fiind golaverajul, iar mai apoi totalul golurilor inscrise).
  • Daca in lotul danezilor, un jucator a zburat inapoi spre casa inaintea meciului cu Australia pentru a-i ura „bun venit” pe lume noului sau copil, iar altul s-a accidentat si a aterizat astazi in Copenhaga, in lotul Frantei, atmosfera pare sa fie una mai linistita dupa victoria „muncita” cu Peru. Baietii lui Deschamps sunt pregatiti de victorie si nu le pasa daca vor da piept sau nu cu Argentina in optimile de finala.
  • Il vad astazi in varful atacului francez pe Olivier Giroud titular, alaturi de Antoine Griezmann, un cuplu ce va da foarte multe batai de cap defensivei daneze. In fiecare din cele 2 partide disputate de ambele echipe, s-au inregistrat minim 22 de suturi (inclusiv suturi pe langa poarta si suturi blocate), iar in majoritatea meciurilor de pregatire a acestora, s-au trecut de aceasta borna, multe din meciurile Frantei atingand chiar si 30 de suturi.

Miza 1: 8.5/10

Miza 2:7.5/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul