Vom vedea deposedari si un joc fragmentat?

Pariuri speciale - Danemarca vs Australia se anunta un meci de lupta - In Grupa C de la Campionatul Mondial din Rusia, duelul dintre Danemarca si Australia ar putea reprezenta un factor cheie. Deznodamantul acestui meci va influenta si partida de la ora 18:00 si ma astept la o partida echilibrata si stransa.
Danemarca vs Australia
June 21,2018
15:00 PM

Danemarca Danemarca vs Australia  Australia

  • Nici macar atunci cand castigi si obti toate cele 3 puncte nu te poti bucura pe deplin cateodata. Presa internationala si o mare parte a presei nationale din Danemarca a criticat destul de dur prestatia elevilor lui Åge Hareide in victoria „trasa de par” cu 1-0 impotriva celor de la Peru. Spiritele chiar s-au inflamat si pe retelele de socializare, Eriksen insusi declarand ca „maine suntem pregatiti sa jucam la fel de urat daca ne va aduce acelasi rezultat”.
  • In ceea ce priveste deposedarile, ambele echipe au inregistrat in meciul de debut un numar ce depaseste borna 20 (23 Peru, respectiv 21 Australia) si cum maine vad un joc fara prea multa imaginatie, anticipez destul greseli si lipsa de spatiu in ceea ce-i vizeaza pe atacantii si mijlocasii de creatie ai ambelor echipe. Ma astept la un meci cu multe cornere, intreruperi, in care echilibrul sa fie dat peste cap doar de o eventuala executie individuala sau de o greseala fatala.

Miza: 8/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul