Serbia va ataca inca din primul minut

Pariuri speciale - Vor fi macar 7 suturi cadrate in Costa Rica vs Serbia? - Primul meci ce deschide balul duminica la Cupa Mondiala din Rusia este cel dintre "exotica" echipa a Costa Ricai si o grupare a Serbiei care a venit cu ganduri mari la acest turneu final.
Costa Rica vs Serbia
Costa Rica vs Serbia
June 17,2018
15:00 PM

Costa Rica Costa Rica vs Serbia Serbia

  • In momentul in care o proportie uriasa din pariori pierd pe rezultate ca cel al Argentinei de astazi, este bine ca cel putin in prima runda a acestui Campionat Mondial sa ne ferim de favoritele certe si sa incercam sa gandim cel mai bun plan de atac din punct de vedere al pariurilor speciale.
  • In opinia mea, in ceea ce priveste partida dintre Costa Rica si Serbia, aceasta aduce destul de multa valoare. Toate pariurile se gasesc la Betano (ultimele 2 in exclusivitate) si consider ca toate liniile sunt oarecum deplasate. La alte case de pariuri, linia pentru „total suturi pe poarta” este situata la 6.5, iar pasele complete si deposedarile sunt pariuri ceva mai grele, insa cu sansa buna de reusita conform statisticii.
  • Jocul consider ca cel putin in primele 20-30 de minute va fi unul timid si anost din partea ambelor echipe, insa fie europenii vor lovi in urma unei faze fixe, fie Costa Rica va inscrie cu putin noroc si „vom avea un adevarat meci de urmarit”, cum ar spune legendarii comentatori de la celebrul joc FIFA. Asadar, cel putin 7 suturi pe poarta in conditiile in care la majoritatea partidelor s-a depasit linistit aceasta cifra mi se pare un pariu destul de intrigant!

Miza 1: 8/10

Miza 2: 9/10

Miza 3: 7.5/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul