Columbia poate surprinde "Cei trei lei"

Ponturi fotbal - Vlad a pregatit 4 pariuri speciale pentru Columbia vs Anglia - In seara aceasta cu incepere de la 21:00, se va stabili ultima sfert-finalista de la acest turneu final din Rusia si ma astept ca partida dintre britanici si sud-americani sa produca un spectacol exemplar atat pe gazon cat si in tribune.
Columbia vs Anglia
Columbia vs Anglia
July 03,2018
21:00 PM

Columbia Columbia vs Anglia  Anglia

  • De obicei, in fotbal, nedreptatile sunt „platite” la un moment sau altul. Daca Columbia s-a rascumparat dupa infrangerea din grupe impotriva Japoniei din prima etapa, echipa Angliei n-a parut sa fie deloc deranjata de faptul ca a fost infranta de Belgia in ultima partida a grupelor pentru a-si asigura in teorie un culoar mai bun catre finala Cupei Mondiale.
  • Columbia are minim 2 clase peste Japonia, iar in opinia mea, greseala de mentalitate a antrenorului Gareth Southgate ii va costa destul de tare pe englezi (chiar astazi sau poate mai tarziu in turneu). Sa declari faptul ca esti multumit si in acelasi timp sa afirmi ca te-ai rascumparat in fata fanilor englezi dupa o infrangere, mi se pare destul de josnic. Vom vedea astazi cum vor decurge ostilitatile, insa echipa din Regat nu va avea viata usoara, asta este o certitudine.

Miza 3: 7/10

Miza 4: 6.5/10


Va lipsi James Rodriguez?Columbia vs Anglia

  • Medicii Columbiei incearca din rasputeri sa-i puna pe picioare pe James Rodriguez si pe Borja pentru partida cruciala de astazi, insa incercarile lor ar putea fi in van. Plecand de la premisa ca niciunul din acestia nu va juca, Radamel Falcao va fi piesa principala de atac a trupei lui José Pékerman. Impotriva Poloniei, acesta a reusit sa-si treaca numele pe lista marcatorilor, iar impotriva Japoniei, a bifat 2 suturi pe cadrul portii. Cum apararea Angliei nu este cea mai compacta si omogena de la acest turneu, vom vedea destule brese speculate de Falcao, Cuadrado & company.

Miza 1: 9/10

Miza 2: 8.5/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul