Vom vedea fotbal la o singura poarta sau nu?

Pariuri speciale - Belgia este obligata sa obtina cele 3 puncte cu Panama - Campionatul Mondial nu putea mai imprevizibil decat rezultatele inregistrate astazi si ma astept ca Belgia sa-si respecte blazonul si sa readuca putin "linistea" in randul microbistilor. Vom vedea cu siguranta o partida dominata cap-coada de europeni, care joaca impotriva probabil, celei mai slabe echipe de la acest turneu final.
Belgia vs Panama
June 18,2018
18:00 PM

Belgia Belgia vs Panama Panama

  • O imprejurare speciala si fericita a facut ca nationala din Panama (cu portarul celor de la Dinamo Bucuresti, Penedo intre buturi), insa personal sunt de parere ca acestia sunt cea mai slaba echipa atat din punct de vedere valoric, cat si din punct de vedere al talentului de la aceasta Cupa Mondiala din Rusia. Va ramane maine pe gazon sa demonstreze sau infirme acest lucru.
  • In ceea ce priveste pariul referitor la pase, „Diavolii” belgieni au depasit aceasta limita impusa intr-un singur meci din ultimele lor 8 partide oficiale de la Cupa Mondiala 2014 + Euro 2016. In conditiile in care Panama este greu de crezut ca va depasi cu mult borna de 200 de pase complete, linia este una ce ne avantajeaza.
  • Nu in ultimul rand, un pariu care ne face cu ochiul este si cel de la Unibet. Este vorba de acelasi tip de pariu precum cel de la meciul Mexicului cu Germania, unde nu am avut nicio emotie. Plecand de la considerentul ca Gibraltar, intr-o partida in care au fost infranti cu 9-0 de Belgia in calificari au reusit sa aiba 4 suturi (pe poarta sau pe langa poarta sau blocate), ma astept ca Panama, intr-un meci cu miza uriasa la Cupa Mondiala sa incerce cumva sa suteze de macar 5 ori.

Miza 1: 8.5/10

Miza 2: 7/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul