Belgia are viata usoara in Grupa G

In acest penultim articol am ajuns in Grupa G, acolo unde Belgia si Anglia isi vor disputa suprematia. Cele doua echipe se vor intalni in meciul final al fazei grupelor si pana atunci vor incerca cu siguranta sa-si construiasca un golaveraj cat mai ridicat impotriva Tunisiei si a celor de la Panama.
PonturiVladCM2018

Una din cele mai in forma echipe care vin la aceasta Cupa Mondiala din Rusia este fara doar si poate Belgia. Acestia au avut noroc la tragerea la sorti, iar prezenta lor in fazele eliminatorii este ca si garantata. Mizez pe potentialul ofensiv aratat in perioada pregatitoare de „Diavoli”, la ultimul meci jucandu-se cu apararea Costa Ricai.

Discrepanta dintre casele de pariuri

Un prim aspect foarte important este in analiza fiecarui astfel de pariu special pentru CM este sa „inspectam piata”. Belgia este una dintre favoritele la castigarea trofeului, insa cotele pentru acest pariu nu indica asta la toate casele. Daca la Superbet avem o linie setata la 9.5 (corespunzator), la Unibet si Betano, linia e la 8.5, insa cota de la Betano de 2.20 este una mult mai atragatoare!

Banca tehnica nu mai reprezinta punctul slab

Daca la turneul final din Brazilia, Belgia era vazuta la fel ca si acum, o echipa cu un lot extraordinar de talent, atunci exista o problema ridicata de mai toata lumea. Este vorba despre banca tehnica, unde se afla un antrenor nu foarte „priceput” dupa cum s-a dovedit si care nici nu detinea experienta foarte mare la nivel inalt. Anul acesta, Roberto Martinez este la carma nationalei si am incredere in acesta ca va avea un parcus de succes.

Golaverajul face diferenta la egalitate de puncte

Dupa cum afirmam, Belgia trebuie sa dea 100% pe teren in partidele cu Panama si Tunisia si sa nu rateze nicio oportunitate pentru a marca. Echipa care in ultimul meci din grupe va ajunge cu cel mai bun golaveraj, va avea „luxul” de a-si permite si egalul, pe cand cealalta va fi fortata sa traga tare pentru a castiga partida respectiva.

Prin urmare, ma astept ca Eden Hazard, Romelu Lukaku, Kevin de Bruyne & co. sa fie una din echipele cu cel mai mare numar de goluri inscris in turneu, cel putin in faza grupelor. In calificari au avut o medie de 4.3 reusite/partida, la fel ca si nationala Germaniei (cea mai buna medie dintre echipele care participa anul acesta la Cupa Mondiala).

bet part 8