Mexicanii au asteptari ridicate in Rusia

Ne mutam in Grupa F de la Campionatul Mondial din Rusia, acolo unde ne asteapta numeroase dueluri de foc. Foarte multi o considera "grupa mortii" si au motive serioase sa o faca. Suedia a lasat acasa Olanda si Italia, Coreea poate oricand surprinde prin tehnicitate, iar Mexic si Germania sunt vazute drept favorite.
PonturiVladCM2018

De foarte multe ori cand ne confruntam cu o grupa din care se pot ivi multiple posibilitati cum este si aceasta Grupa F din care fac parte Germania, Mexic, Suedia si Coreea de Sud, ne lovim de „dezamagiri”. Prin dezamagiri inteleg meciuri de 0-0 sau 1-0, insa instinctul imi spune ca de data aceasta cu echipele pe care le afiseaza fiecare nationala, nu vom avea parte de astfel de dezamagiri, ci doar de meciuri de intensitate ridicata si goluri destule.

Discrepanta dintre casele de pariuri

Un prim aspect foarte important este in analiza fiecarui astfel de pariu special pentru CM este sa „inspectam piata”.  Se pare ca si de data aceasta, cei de la Betano au reusit sa-si intreaca concurenta la cea mai buna linie. Pariul actual este situat la 3.5 la ei, pe cand Unibet si Superbet ofera o linie de 4.5 la o cota asemanatoare.

Mexic este o echipa cu potential mare

Baietii lui Juan Carlos Osorio sunt o echipa ce poate lovi in cele mai neasteptate momente si am vazut acest lucru in foarte multe meciuri cu 2 sau chiar 3 goluri inscrise de sud-americani in unele partide. Cea mai recenta scena internationala importanta unde au jucat a fost Cupa Confederatiilor, unde au avut o prestatie chiar buna (fara multi jucatori de clasa care se regasesc acum in lotul pentru Mondial) si au reusit sa inscrie nu mai putin de 8 goluri acolo.

Ii va scoate atacul din incurcatura?

Mexic este genul de echipa care inscrie goluri insa de obicei si primeste in aceeasi partida. Cu Carlos Vela, Chicharito, Guadrado, Lozano si Giovani dos Santos, am asteptari ridicate de la atacul mexican, care la ultimul turneu Mondial a inscris nu mai putin de 5 goluri si care in calificarile Concacaf a inregistrat o medie de 1.6 goluri pe partida. Cel mai crucial duel va fi cel cu Coreea de Sud in realizarea acestui pariu.

bet cm 8