Brazilia ar trebui sa marcheze fara probleme 9 goluri

Astazi am hotarat sa ne centram atentia asupra uneia din principalele candidate la ridicarea Cupei Mondiale. Este vorba bineinteles despre nationala Braziliei, de la care ma astept la foarte multe in Rusia, in principal pentru a-si rascumpara umilinta suferita acum 4 ani in tara lor natala.
PonturiVladCM2018

„Selecao” se pregateste sa defileze la turneul final din Rusia, iar acestia si-au facut incalzirea asa cum trebuie. In amicale au avut adversari potenti (2-0 vs Croatia) si (4-0 vs Austria) si am observat forta lor ofensiva extraordinara. Vor avea o grupa destul de complicata, cu Elvetia, Serbia si Costa Rica, insa consider ca vor reusi sa penetreze cel putin o data defensiva fiecareia dintre cele mentionate mai sus.

Discrepanta dintre casele de pariuri

Un prim aspect foarte important este in analiza fiecarui astfel de pariu special pentru CM este sa „inspectam piata”. Vorbim despre o diferenta colosala in opinia mea in ceea ce priveste linia la acest meci. Superbet si Betano ambele ofera o linie de 10.5 pentru acest pariu, pe cand la Unibet o gasim chiar la 8.5, asta in conditiile in care Brazilia probabil are cel mai in forma atac de la Mondial.

Momentul lui Neymar sa straluceasca

Daca intrebati orice brazilian, acesta va spune ca religia lui in care se increde cel mai tare este „fotbalul”, iar limba preferata este „sportul”. Este un mod de trai acolo, o alta mentalitate decat cea occidentala si nu pot decat sa apreciez acel popor dedicat trup si suflet acestui sport si acestei nationale a Braziliei, arhi-indragita.

Faptul ca Neymar Jr. a reusit sa-si revina 100% dupa accidentarea suferita cat timp inca era la Paris este un lucru extrem de imbucurator. Toata lumea o vede pe „Selecao” sa ajunga cel putin pana in sferturi/semifinale si foarte multi prevad o finala in care s-o vedem pe Brazilia luandu-si revansa impotriva Germaniei pentru umilinta de la Rio (7-1).

Magia ofensiva a Braziliei

Cea mai de succes echipa in istoria Campionatului Mondial este Brazilia. Acestia au reusit sa cucereasca nu mai putin de 5 titluri ce simbolizeaza suprematia mondiala in fotbal. Tinta pentru Rusia este sa-si treaca in vitrina inca un astfel de trofeu. Ofensiva poate cara aceasta echipa departe in turneu, cum a facut-o si la ultimele 2 editii. In 2014 (eliminati in semifinale), acestia au marcat 11 goluri, iar in 2010 (eliminati in sferturi) au inscris de 9 ori. In calificari au fost cea mai prolifica echipa din America de Sud, cu o medie impresionanta de 2.27 goluri inscrise pe meci.

Pronostic special

bet brazi par7