Nigeria are un lot excelent la dispozitie

In acest al 6-lea articol ne continuam calatoria inceputa inainte de Campionatul Mondial, insa ramanem popositi in continuare in Grupa D. Aceasta se anunta dupa cum prefiguram si in articolul anterior una din cele mai dezbatute si interesante ale turneului, fiecare echipa avand sansa ei.
PonturiVladCM2018

Continui sa-mi afirm parerea ca in ceea ce priveste calificarea, Grupa D este deschisa absolut oricarui deznodamant. Tocmai din acest motiv, consider ca, gruparea africana are sanse destul de bune sa avanseze in faza optimilor daca reuseste un meci stralucit impotriva Croatiei si Islandei.

Discrepanta dintre casele de pariuri

Un prim aspect foarte important este in analiza fiecarui astfel de pariu special pentru CM este sa „inspectam piata”. In sfarsit am dat de un pariu unde linia nu este modificata la diverse case de pariuri ci doar cota. Acestea sunt cel mai usor de depistat si de cele mai multe ori cele mai profitabile. Nigeria are cota de 2.00 la Unibet pentru acest pariu, pe cand la Superbet si Betano are 1.60, respectiv 1.70. 

Nigeria este o echipa foarte solida

De trei Campionate Mondiale incoace, Nigeria are „norocul” de a pica de fiecare data in grupa cu Argentina lui Lionel Messi. Daca acum 4 ani in Brazilia au inregistrat un meci memorabil, terminat 3-2 in defavoarea lor, anul acesta poate vor reusi din nou sa strapunga poarta favoritei grupei cel putin o data.

Nucleul jucatorilor care pot face diferenta in ceea ce priveste Nigeria pe faza ofensiva, este cu preponderenta din Premier League. Alex Iwobi de la Arsenal, Victor Moses de la Chelsea, Ahmed Musa si Kelechi Iheanacho de la Leicester pot da dureri destul de mari de cap oricarei aparari si am vazut si in amicalele disputate ca sunt foarte tenace pe fazele de contra-atac.

Viteza este punctul lor forte

Ne-am obisnuit deja cu Nigeria la Campionatele Mondiale si stim foarte bine ca nici acestia nu mai au trac pe cea mai mare scena fotbalistica a lumii. Conform spuselor antrenorului, au venit in Rusia cu ganduri clare de calificare din grupe si vor face totul pentru a-si indeplini obiectivul. Acum 4 ani, la Rio, Nigeria a reusit sa inscrie 3 goluri si sa primeasca 5, ratand calificarea din grupe. Media acestora din calificari a fost de 1.8 goluri inscrise pe partida, o cifra destul de ridicata pentru stilul de joc din Africa.

Pronostic special

bet part6 cm