Cat de fragila este apararea Argentinei?

Am ajuns iata la jumatatea drumului in ceea ce priveste aceasta serie de pronosticuri speciale si ne indreptam atentia catre Grupa D, considerata de multi una din cele mai echilibrate de la acest Campionat Mondial. Gruparea condusa din teren de Messi s-ar putea sa aiba ceva probleme pe faza defensiva in Rusia si exact pe acest aspect mizam.
PonturiVladCM2018

Cel mai des intalnit contra-argument cand vine vorba de suprematia lui Lionel Messi este acela ca nu a reusit sa castige Campionatul Mondial alaturi de Argentina. In opinia mea, Rusia 2018 s-ar putea sa fie ultimul „rodeo” pentru star-ul celor de la Barcelona si consider ca acesta va da totul pe gazon pentru nationala sa.

Discrepanta dintre casele de pariuri

Un prim aspect foarte important este in analiza fiecarui astfel de pariu special pentru CM este sa „inspectam piata”. Privind prima data linia pentru acest pariu la Superbet, nu suntem foarte impresionati, insa mai apoi cand observam la Betano ca primim aproape exact aceeasi cota, iar linia este micsorata, ne putem doar bucura.

Argentina nu are o grupa facila

Poate ca la prima vedere, multe persoane ar declara grupa Germaniei drept „grupa mortii”, insa valoarea per-total a Grupei D este una cel putin echivalenta. Leo Messi & co. vor avea o misiune destul de dificla de a obtine cele 3 puncte in partidele cu Islanda, Croatia si Nigeria.

Sa nu uitam de faptul ca in urma cu 4 ani, Argentina primea 2 goluri in meciul direct din grupe, tot in compania echipei africane. De asemenea, in cazul in care echipa lui Jorge Sampaoli va iesi din grupa, cel mai probabil va da de Peru sau Danemarca (in cazul in care iasa pe locul 1) sau de Franta (in cazul locului secund).

Apararea ramane punctul nevralgic

Daca am privi doar de la mijloc in sus, Argentina ar fi chiar acolo langa Brazilia si Franta drept favorite certe ale acestui turneu. Din pacate, zona deficitara ramane la fel ca intotdeauna apararea, acolo unde in calificarile din zona sud-americana, echipa din Buenos Aires a incasat in medie 0.88 goluri pe partida. In 2014, acestia au incasat doar 4 goluri ajungand in finala (3 in grupe) si in 2010 in Africa de Sud, au primit nu mai putin de 6 goluri in turneu.

ss bet5