Peru a primit o veste excelenta inainte de Mondial

Ramanem in continuare cu ochii pe Grupa C de la Campionatul Mondial din Rusia, mai exact, pe gruparea din America de Sud - Peru, o echipa care ar putea sa surprinda pe foarte multa lume la acest turneu final.
PonturiVladCM2018

In acest articol vom discuta despre Peru – echipa din America de Sud ce a lasat-o acasa pe Chile (castigatoarea ultimelor 2 editii de Copa America) si a fost doar cu un punct in spatele celor de la Columbia, respectiv 2 in spatele Argentinei. Acestia au o poveste frumoasa pana in acest moment si consider ca vor scrie inca o „fila” memorabila in Rusia.

Discrepanta dintre casele de pariuri

Un prim aspect foarte important este in analiza fiecarui astfel de pariu special pentru CM este sa „inspectam piata”. Daca Unibet ne ofera o cota lamentabila de 1.50 pentru acest exact pariu, iar cei de la Superbet ne ofera o linie setata la 3.5, Betano ne face deliciul cu o cota foarte atragatoare pentru pariul ales.

„Intoarcerea” capitanului va fi benefica

S-a discutat in repetate randuri despre cazul lui Paolo Guerrero si suspendarea acestuia. In cele din urma, ma bucur nespus ca fotbalul a triumfat, iar o scrisoare comuna din partea capitanilor Australiei, Frantei si Danemarcei (adversarele celor de la Peru la CM) adresata catre FIFA a dus la ridirea suspendarii lui Paolo, un jucator ce a adus un aport crucial in campania de calificari pentru peruvieni si aduce un bonus considerabil lotului si starii de spirit a echipei.

Peru incaseaza dar si inscrie

Aceasta echipa va fi o necunoscuta pentru multi inainte de primele sale meciuri la Cupa Mondiala. O echipa care a inscris mai multe goluri decat Argentina, Columbia, Chile sau Ecuador in calificari merita tratata drept o pretendenta la calificarea din Grupa C. Acestia au avut o medie de 1.5 goluri marcate pe meci si 1.45 primite, calificandu-se in Rusia dupa un baraj impotriva Noii Zeelande, castigat cu scorul general de 2-0.

ss bet4