Cat de departe ii va duce talentul pe francezi la CM?

In aceasta cea de-a treia parte vom discuta despre una din protagonistele grupei C, anume vice-campioana de la Euro 2016, Franta.
PonturiVladCM2018 talenul francezilor la CM

Articolul acesta vizeaza „Cocosii galici” care sunt vazuti drepti favoriti clari sa se califice de pe primul loc din Grupa C. La prima vedere pare poate o grupa accesibila pentru echipa lui Didier Deschamps, insa Peru, Danemarca si chiar si Australia cu Tim Cahill pornit sa faca istorie (gol inscris la 4 CM consecutive) ar putea sa fie misiuni destul de dificile. 

Discrepanta dintre casele de pariuri

Un prim aspect foarte important este in analiza fiecarui astfel de pariu special pentru CM este sa „inspectam piata”. Facand asta, observam ca bookmakerii de la Unibet se asteapta de la gruparea franceza sa inscrie peste sau sub 10.5 goluri, cei de la Betano au linia setata la 9.5 goluri, iar cei de la Superbet ne ofera un „discount”, cu o linie setata la doar 8.5 goluri inscrise in turneu.

Franta este insetata cu razbunare

„Les Bleus” au ramas cu un gust foarte amar atat dupa ultimul Campionat Mondial, cat si dupa ultimul turneu European. Acestia vin in Rusia cu un nucleu mult mai tanar ca in alti ani si au in lot talente incontestabile pe faza ofensiva. Tridentul format din Griezmann, Dembele si Mbappe sperie orice defensiva din lume la ora actuala si cu alti jucatori tehnici care pot lovi oricand precum Pogba, Lemar, Tolisso si Fekir, am asteptari ridicate de la francezi.

Va fi Franta o masina de goluri?

Toate semnele indica faptul ca da. La turneul din Brazilia, din 2014, Franta chiar daca nu a ajuns unde-si dorea, a reusit sa marcheze nu mai putin de 10 goluri in competitie. Despre Euro 2016 nu are rost sa mai discutam, intrucat acolo francezii au inregistrat chiar si meciul cu cel mai mare numar de goluri (5-2 vs Islanda) si in total la respectivul turneu au nimerit fundul portii de 13 ori. In calificarile pentru Mondial, francezii au inregistrat o medie de 1.8 goluri inscrise pe partida.

bet cm part3