Cat de eficienti vor fi portughezii pe faza ofensiva?

Au mai ramas 3 zile pline pana ce se da startul la Campionatul Mondial din Rusia, iar in aceasta perioada va voi oferi o serie de 10 articole, fiecare continand unul din cele 10 pariuri speciale plasate de mine pentru turneul final de anul acesta. In aceasta parte secunda, vom elabora pe tema ofensivei echipei nationale a Portugaliei si cat de departe in turneu va reusi sa ajunga castigatoarea Euro 2016.
PonturiVladCM2018 Eficienta Portugalia CM

Campioana europeana, Portugalia, la prima vedere pare ca are o misiune facila in ceea ce priveste calificarea din Grupa B, acolo unde ii are drept adversari pe „vecinii” din Spania si Maroc si nu in ultimul rand, pe echipa care pleaca din postura de total „underdog” – Iran.

Discrepanta dintre casele de pariuri

Un prim aspect foarte important este in analiza fiecarui astfel de pariu special pentru CM este sa „inspectam piata”. Observam asadar ca mai toate casele de pariuri ofera linia de goluri marcate la 6.5, pe cand cei de la Betano o listeaza la 5.5, la o cota foarte asemanatoare.

Portugalia lui Cristiano Ronaldo

Gruparea lusitana antrenata de Fernando Santos a ajuns la acest turneu final din Rusia dupa ce a terminat pe prima pozitie grupa de calificare, cu 9 victorii si o singura infrangere. Ofensiva a aratat extrem de bine in majoritatea meciurilor, iar antrenorul se pare ca a gasit motivatia necesara pentru baietii sai (inca de la Euro 2016).

La conferinta de presa de acum cateva zile, antrenorul lusitanilor a declarat ca echipa sa a invatat sa nu mai depinda atat de mult de vedeta celor de la Real Madrid – Cristiano Ronaldo. Fie ca acest lucru va fi adevarat sau nu, ma astept ca Portugalia sa fie in ofensiva in cea mai mare parte a meciurilor sale si ma astept ca acestia sa ajunga cel putin pana in sferturile de finala la acest turneu final (optime potentiala impotriva Rusiei, Uruguay-ului sau Egiptului).

Puterea ofensiva a lusitanilor

La ultimul Campionat Mondial, cel din Brazilia, echipa portugheza a fost destul de dezamagitoare. Acestia au terminat turneul cu doar 4 goluri marcate si 7 incasate. La Euro 2016, au terminat turneul cu 9 goluri inscrise (in grupe au marcat 4 goluri, iar in fazele eliminatorii 5). Nu in ultimul rand, acestia au fost una din ofensivele de top ale Europei in calificari, cu o medie de 3.2 goluri inscrise pe partida si doar 0.4 incasate!

ss bet part2