Polonia lui Lewandowski vrea sa faca surpriza

Iata-ne ajunsi si la finalul acestei serii premergatoare Campionatululi Mondial din Rusia si nu puteam termina intr-o zi mai frumoasa decat ziua de debut a turneului final. In acest ultim articol vom discuta despre Polonia, una din favoritele la calificarea din Grupa H.
PonturiVladCM2018 lewa cu polonia

Daca putem spune asa, la ora actuala, Polonia are o „nationala de aur”, comparativ cu ultimele decenii. Acestia au avut un parcurs interesant la Euro 2016, care cu ceva noroc ar fi putut fi ceva mai longeviv. Anul acesta au cazut in Grupa G a Cupei Mondiale, cea mai multi-culturala grupa in opinia mea, cu nationale de pe 4 continente ale globului – Japonia, Columbia, Polonia si Senegal.

Discrepanta dintre casele de pariuri

Un prim aspect foarte important este in analiza fiecarui astfel de pariu special pentru CM este sa „inspectam piata”. Daca cei de la Unibet ne impun o limita destul de ridicata setata la 5.5, iar la Betano linia este la 4.5 si cu o cota aproape identica cu cea a pariului nostru, Superbet ne atrage atentia cu linia la doar 3.5 si o cota excelenta!

Omogenitatea lotului poate face diferenta

Daca la Euro 2016 au ajuns neinvinsi pana in sferturile de finala (au facut egal cu campioana Mondiala Germania in grupe) si au fost eliminati deabea dupa loviturile de departajare de eventuala castigatoare a turneului final din Franta – Portugalia. In competitia respectiva, Lewandowski & co. au reusit sa marcheze de 4 ori si ma astept ca in Rusia sa vina chiar mai pregatiti si mai motivati.

Lewandowski vrea „Gheata de Aur”

Atacantul celor de la Bayern Munchen a spus ca avea foarte multe pe cap in mijlocul sezonului si ca acest lucru i-ar fi afectat prestatia in joc. Se pare ca in Rusia vine cu mintea limpede si cu un singur obiectiv in minte – sa ajunga alaturi de Polonia cat mai departe in competitie. In calificarile pentru Mondial, Polonia a izbutit sa inscrie o medie destul de impresionanta de 2.8 goluri pe meci in conditiile in care a fost intr-o grupa cu echipe destul de „ursuze” (dupa cum stim prea bine).

bet part10