Portugalia - Spania, se intalnesc doua campioane

Meciul dintre Portugalia si Spania poate sa fie si o finala, de ce nu, daca ambele isi fac treaba bine pana la capat, vorbim totusi de Campioana Europeana din 2016 si de Campioana Mondiala din 2010.
Portugalia vs Spania Fisht Stadium

Pe 15 iunie ne asteapta o confruntare de vis intre Portugalia si Spania, doua nationale ce nu-si fac griji sa iasa din grupa ci sa castige grupa, pentru a evita un adversar imcomod in fazele superioare.

Intalniri directe

Cele doua vecine, Portugalia si Spania au la activ foarte multe confruntari directe, mai exact 36. Spaniolii stau mult mai bine castigand 18 dintre acestea, in timp ce portughezii doar 6. Totusi Cristiano Ronaldo si colegii au castigat cel mai important duel, din semifinala de la Euro 2016.

Televizare

TVR

Ponturi Portugalia – Spania

Spania este cotata ca favorita la cota 1.88 iar Portugalia are cota 4.50. Spunem noi ca aceste cote puteau fi mai echilibrate, este clar ca Spania are un lot mai puternic insa nationala Portugaliei nu este usor de invins. Ambele echipe vor inscrie cel putin un gol are cota de 1.95 ce trebuie plasata pe biletele noastre.