Olanda vs Mexic - Cupa Mondiala - analiza si pronostic - Soryn


Olanda vs Mexic – Cupa Mondiala – analiza si pronostic – Soryn

olanda-mexic

29.06.2014, Fortaleza, „Estádio Castelão”, Ora: 19:00
Arbitru: Pedro Proença (Portugalia)
Olanda – Mexic (optimi de finală)

Olanda

Olanda a învins Chile cu scorul de 2-0 şi a câştigat Grupa B cu punctaj maxim. „Portocala mecanică” le-a învins în primele partide pe Spania (5-1) şi Australia (3-2). Olanda a marcat 10 goluri în 3 meciuri, fiind echipa cu cel mai bun atac de la CM 2014.

Jucătorii au un moral foarte bun, pentru că au evitat Brazilia în optimi. Cu toţii vor să elimine Mexicul şi să se califice în sferturile de finală, unde ar întâlni un adversar mult mai accesibil.

Leroy Fer, care a marcat în meciul cu Chile, nu va juca cu Mexic, după ce s-a accidentat la un antrenament. Mijlocaşul lui Norwich City are o mică ruptură la coapsa stângă şi ar putea rata chiar un eventual sfert de finală.

Robin van Persie nu a jucat în meciul cu Chile, fiind suspendat după ce a primit cartonaşe galbene cu Spania şi Australia. Atacantul lui Manchester United, care a marcat 3 goluri la acest turneu final, va reveni în primul unsprezece.

De Guzman şi Blind trebuie să fie atenţi la cartonaşele galbene, pentru a nu rata meciul din sferturi, dacă Olanda va trece de Mexic.

Fundaşul lui Feyenoord, Bruno Martins Indi, a suferit o contuzie în meciul cu Australia, după un contact cu Tim Cahill, dar a fost recuperat şi va putea evolua împotriva mexicanilor.

Jucătorii folosiţi în meciul cu Spania:
Cillessen – Janmaat, Vlaar, De Vrij (Veltman, 77), Indi, Blind – de Guzman (Wijnaldum, 62), de Jong – Sneijder – van Persie (Lens, 79), Robben

Jucătorii folosiţi în meciul cu Australia:
Cillessen – Vlaar, de Vrij, Indi (Depay, 45+1) – Janmaat, de Guzman (Wijnaldum, 78), de Jong, Blind – Sneijder – van Persie (Lens, 87), Robben

Jucătorii folosiţi în meciul cu Chile:
Cillessen – Janmaat, Vlaar, De Vrij, Blind – Wijnaldum, de Jong, Kuyt (Kongolo, 89) – Sneijder (Fer, 75) – Robben, Lens (Depay, 69)

Următorul adversar: Costa Rica sau Grecia (dacă se califică)

{adinserter reclama2}

Mexic

Mexic a avut o prestaţie excelentă în meciul decisiv cu Croaţia, reuşind să obţină victoria şi să se califice în optimile de finală. În faza grupelor „El Tri” a învins Camerun (1-0) şi Croaţia (3-1) şi a remizat cu Brazilia (0-0).

Mexicanii sunt încrezători că vor elimina puternica echipă a Olandei, bazându-se pe jocul bun de până acum şi pe suporteri.

Mijlocaşul lui León, José Juan Vázquez, va fi suspendat pentru partida de mâine, pentru cumul de cartonaşe galbene. Locul să va fi luat de Carlos Salcido de la Guadalajara. Au mai fost avertizaţi în faza grupelor Rafael Márquez şi Héctor Moreno.

Jucătorii folosiţi în meciul cu Camerun:
Ochoa – Rodríguez, Márquez, Moreno – Aguilar, Herrera (Salcido, 90+2), Vázquez, Guardado (Fabián, 69), Layún – dos Santos, Peralta (Hernández, 74)

Jucătorii folosiţi în meciul cu Brazilia:
Ochoa – Rodríguez, Márquez, Moreno – Aguilar, Herrera (Fabián, 76), Vázquez, Guardado, Layún – dos Santos (Jiménez, 84), Peralta (Hernández, 74)

Jucătorii folosiţi în meciul cu Croaţia:
Ochoa – Rodríguez, Márquez, Moreno – Aguilar, Herrera, Vázquez, Guardado (Fabián, 84), Layún – dos Santos (Hernández, 62), Peralta (Peña, 79)

Următorul adversar: Costa Rica sau Grecia (dacă se califică)

  • În clasamentul FIFA reprezentativa Olandei se află pe locul 15, cu 981 puncte, iar cea a Mexicului pe poziţia 20 cu 882 puncte
  • Olanda şi Mexic s-au mai întâlnit la Campionatul Mondial din Franţa ’98, scor 2-2 (Grupa E)

Echipele probabile:

Olanda (4-2-1-2): Cillessen – Janmaat, Vlaar, De Vrij, Indi, Blind – de Guzman, de Jong – Sneijder – van Persie, Robben

Mexic (5-3-2): Ochoa – Aguilar, Rodríguez, Márquez, Moreno, Layún – Herrera, Salcido, Guardado – dos Santos, Peralta

Pronostic Olanda vs Mexic: sub 2.5 goluri, la o cotă de 1.70 la titanbet

Pont secundar Olanda vs Mexic: se califică Olanda, la o cotă de 1.53 la titanbet

Statistica mea pentru Cupa Mondiala: 24W – 24L