Mexic - Suedia. Mexicanii în ritmuri latino spre optimi.

Ultimul joc din grupa F este cel dintre Mexic și Suedia, duel ce se va disputa de la ora 17:00 pe Central Stadium. Mexicanii sunt aproape calificați în optimile de finală, la fel și sudezii care mai au o șansă pentru a prinde tabloul. Nordicii vor fi la cârma acestei partide, dar Vela&Co cu siguranță nu se vor da la o parte pentru că o clasare pe prima poziție le poate asigura un viitor adversar mai accesibil.

Mexicul a realizat două jocuri extraordinar de consistente la acest Mondial. Prima partidă a fost una care a provocat un șoc destul de puternic după ce a reușit să învingă campioana mondială, Germania, cu scorul de 1-0. Dacă la Cupa Confederațiilor, Mexicul pierdea cu scorul de 4-1 în fața germanilor, de această dată mexicanii și-au luat revanșa și au început cum nu se putea ma bine acest Turneu Final. În partida precedentă a continuat asediul asupra porții adversarului și a înscris de 2 ori împotriva Coreei de Sud, asigurându-și alte trei puncte. De această dată vor întâlni o Suedie care cu siguranță va fi mult mai așezată din punct de vedere tactico-defensiv, încercând mai mult să plece pe contraatac împotriva mexicanilor. Chicharito&Co au nevoie de un egal pentru a câștiga grupa, fiind un rezultat destul de accesibil.

promotie paysafe

Suedia a debutat cu o victorie la acest Mondial împotriva Coreei de Sud , scor 1-0, dar în jocul de duminică, formația suedeză a pierdut la limită jocul contra germanilor, Kroos spulberând visele națiunii nordice. Totuși, Suedia păstrează în continuare șanse la calificare, dar are nevoie de un miracol pentru a se califica. Cu o victorie a acestora și un rezultat de egalitate al nemților, Suedia este în optimi, dar acest scenariu cam pare destul de greu de realizat dacă stăm să ne gândim că Germania are meci cu Coreea de Sud. Totuși, suedezii vor încerca imposibilul deoarece nu au nimic de pierdut. Atât jocul contra Coreei cât și împotriva nemților s-a concentrat pe apărare. De această dată, suedezii ar trebui să riște mai mult, dar totodată să fie atenți pentru că, o națională ca a Mexicului te poate taxa foarte ușor pe contraatac.

Cu siguranță va fi un meci destul de încrâncenat, cu o Suedie care va încerca să dea lovitura cât se poate de repede, dar și un Mexic care este capabilă să țină foarte bine de minge, având un Vela sau Herrera la mijlocul terenului. Suedezii vor fi destul de expuși la faulturi dacă stăm să privim la tehnicitatea mexicanilor și totodată la rigoarea nordicilor. Mexicul nu ar trebui să își facă mari grij cu privire la un rezultat de egalitate, dar Berg&Co promit să își facă națiunea fericită cu o victorie.

Pont pariuri România U21 - Liechtenstein U21