Presiunea se afla pe Rusia in partida inaugurala

Ponturi Cupa Mondiala 2018 - Pariu special pentru Rusia - Arabia Saudita - Asteptarea a luat sfarsit si iata-ne ajunsi la meciul de deschidere al Cupei Mondiale din Rusia. Tara gazda, asa cum este traditia va evolua in fata proprilor fani si va incerca sa obtina primele puncte ale turneului si sa marcheze primul gol.
Rusia - Arabia Saudita
June 14,2018
18:00 PM

Misiuni

 Cupa Mondiala 2018

Cel mai asteptat moment al verii a sosit. Vom avea un turneu plin de suspans, atat extaz, cat si agonie pentru milioanele de fani de pretutindeni ale acestui sport si un lucru este cert – ne vom distra! 32 de echipe vor lua startul in Rusia si doar una va fi incoronata cu titlul suprem de „Campioana a lumii” pentru urmatorii 4 ani. Daca in Brazilia, a fost vorba despre Germania, acum principalele favorite la trofeu sunt Brazilia, Franta si actuala campioana mondiala.


Rusia Rusia vs Arabia Saudita Arabia Saudită

  • Sunt unul din acele persoane care considera ca tara gazda a unui turneu final, in cazul de fata Rusia, primeste un oarecare ajutor din partea arbitrilor, cel putin in faza grupelor. O data cu introducerea sistemului de arbitraj video, acest lucru va fi mai greu, daca nu chiar imposibil. Va reusi echipa Rusiei sa faca fata reflectoarelor si privirilor unui intreg mapamond atintite inspre ea?
  • Dat fiind faptul ca Rusia si Arabia Saudita nu au jucat foarte multe partide oficiale in ultima perioada face obtinerea unei statistici relevante destul de dificila. Un prim indicator ar fi primul meci disputat de Rusia la Euro 2016, atunci cand au inregistrat 16 faulturi impotriva Angliei, iar un alt factor de luat in considerare este acela ca in cele 4 partide amicale disputate anul acesta, rusii au o medie de peste 14.0 faulturi comise pe meci.

Miza: 7.5/10

Pronostic Valur - Sheriff Tiraspol

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul