Grecia vs Coasta de Fildes - Cupa Mondiala - analiza si pronostic - Soryn


Grecia vs Coasta de Fildes – Cupa Mondiala – analiza si pronostic – Soryn

grecia-coasta-de-fildes

24.06.2014, Fortaleza, „Estádio Castelão”, Ora: 23:00
Arbitru: Carlos Vera (Ecuador)
Grupa C: Grecia – Coasta de Fildeş

Grecia

Grecia nu a reuşit decât un 0-0 cu Japonia, într-un meci disputat la Natal. În prima partidă „Ethniki” a fost învinsă de Columbia cu scorul de 3-0.

Elenii mai au şanse de a se califica în optimile de finală, dar va fi destul de greu, pentru că au un golaveraj foarte slab. Cu o victorie, grecii i-ar scoate pe ivorieni din competiţie. Pentru a termina pe locul 2 ei au nevoie de 3 puncte sau Japonia să nu o învingă pe Columbia. Mai sunt şi variantele ca elenii să câştige la o diferenţă mare de goluri, iar niponii să-şi strice golaverajul cu niponii, dar acest lucru pare puţin probabil.

Jucătorii avertizaţi în partidele cu Columbia şi Japonia au fost Papastathopoulos, Salpingidis, Hasebe, Katsouranis, Samaras şi Torosidis. Mijlocaşul lui PAOK, Kostas Katsouranis, a primit în meciul cu Japonia al doilea cartonaş galben, fiind eliminat, şi va fi suspendat o etapă.

Kostas Mitroglou s-a accidentat în minutul 35 al meciului cu Japonia şi nu a putut fi recuperat. Atacantul lui Fulham va fi înlocuit cu Theofanis Gekas de la Konyaspor.

Deşi nu au jucat mai nimic la acest turneu final, cu puţin noroc, grecii ar putea ajunge în sferturile de finală, ţinând cont că dacă ar trece de faza grupelor, ar putea întâlni Costa Rica.

Jucătorii folosiţi în meciul cu Columbia:
Karnezis – Torosidis, Manolas, Papastathopoulos, Holebas – Salpingidis (Fetfatzidis, 57), Maniatis, Katsouranis, Kone (Karagounis, 78) -Samaras, Gekas (Mitroglou, 64)

Jucătorii folosiţi în meciul cu Japonia:
Karnezis – Torosidis, Manolas, Papasthathopoulos, Holebas – Katsouranis – Fetfatzidis (Karagounis, 41), Maniatis, Kone (Salpingidis, 81), Samaras – Mitroglou (Gekas, 35)

Următorul adversar: Costa Rica, Italia/Uruguay (dacă se califică)

{adinserter reclama2}

Coasta de Fildeş

Coasta de Fildeş a pierdut cu scorul de 2-1 meciul susţinut la Brasilia cu Columbia (Gervinho 73 – James Rodríguez 64, Juan Quintero 70). În prima partidă „elefanţii” au învins cu 2-1 Japonia.

Africanii depind doar de ei pentru a se califica în optimile de finală. Dacă îi vor învinge pe greci, ivorienii ar trece în turul următor indiferent de scorul care va fi în celălalt meci, Columbia-Japonia. Ar mai fi şi varianta egalului, cu condiţia ca Japonia să nu bată Columbia la două sau mai multe goluri diferenţă.

Fundaşul central Didier Zokora va fi suspendat, după ce a primit două cartonaşe galbene în partidele cu Japonia şi Columbia. Au mai fost avertizaţi Bamba şi Tioté.

Vedeta ivorienilor, Didier Drogba, nu a jucat titular nici cu Japonia (28 de minute), nici cu Columbia (30 de minute). Atacantul lui Galatasaray speră să înceapă în primul unsprezece măcar în partida cu grecii.

Didier Ya Konan s-a accidentat la genunchi în meciul cu Japonia şi nu a putut juca cu Columbia. Selecţionerul Sabri Lamouchi speră să-l aibă la dispoziţie mâine seară, mai ales că atacantul lui Hannover s-a antrenat normal în ultimele zile.

Jucătorii folosiţi în meciul cu Japonia:
Barry – Aurier, Zokora, Bamba, Boka (Djakpa, 75) – Tioté, Die (Drogba, 62) – Y. Touré – Kalou, Bony (Ya Konan, 78), Gervinho

Jucătorii folosiţi în meciul cu Columbia:
Barry – Aurier, Zokora, Bamba, Boka – Die (Bolly, 73), Tioté – Gervinho, Y. Touré, Gradel (Kalou, 67) – Bony (Drogba, 60)

Următorul adversar: Costa Rica, Italia/Uruguay (dacă se califică)

  • În clasamentul FIFA reprezentativa Greciei se află pe locul 12, cu 1064 puncte, iar cea a Coastei de Fildeş pe poziţia 23 cu 809 puncte
  • Grecia nu a marcat niciun gol la CM 2014

Echipele probabile:

Grecia (4-1-4-1): Karnezis – Torosidis, Manolas, Papasthathopoulos, Holebas – Karagounis – Fetfatzidis, Maniatis, Kone, Samaras – Gekas

Coasta de Fildeș (4-2-3-1): Barry – Aurier, K. Touré, Bamba, Boka – Die, Tioté – Gervinho, Y. Touré, Kalou – Bony

Pronostic Grecia vs Coasta de Fildeș: nu vor înscrie ambele echipe, la o cotă de 1.83 la unibet

Pont secundar Grecia vs Coasta de Fildeș: X, la o cotă de 3.65 la unibet

Clasament Grupa C

1 Columbia 2 2 0 0 5-1 4 6
2 Coasta de Fildeș 2 1 0 1 3-3 0 3
3 Japonia 2 0 1 1 1-2 -1 1
4 Grecia 2 0 1 1 0-3 -3 1

Statistica mea pentru Cupa Mondiala: 13W – 17L