Elveția - Costa Rica. Shaqiri poate fi decisiv încă o dată.

Pe stadionul din Novgorod de la ora 21:00 se vor înfrunta Elveția contra Costa Ricăi, într-un meci din grupa E. Acesta este penultimul joc din această grupă de la Mondial, avându-i pe elvețieni favoriți cerți la victorie. Naționala est europeană este pregătită din toate punctele de vedere să acceadă în optimile de finală, în timp ce costaricanii vor încerca să scoată un rezultat bun la ultimul joc al lor de la acest Turneu Final.

Elveția a debutat la Mondialul din Rusia cu un rezultat fabulos obținut în primul joc: 1-1 împotriva Braziliei. Acel rezultat pozitiv le-a dat mult curaj elvețienilor, și astfel după prima repriză realizată contra sârbilor când aceștia conduceau cu 1-0, Elveția și-a revenit și a întors scorul cu 2-1, grazie golului marcat de Shaqiri în ultimul minut de joc. Astfel că, prin acest succes reușit împotriva sârbilor, elvețienii au mari șanse să acceadă în optimi. Aceștia se pot califica și cu un egal dacă Serbia nu reușește să învingă naționala lui Neymar, cea a Braziliei. Jocul elvețienilor este extrem de solid atât de zona de atac cât și pe cea de apărare. Elveția are armele necesare pentru a reuși victoria în fața costaricanilor.

Echipa probabila Elvetia: Yann Sommer; Stephan Lichtsteiner, Fabian Schar, Manuel Akanji, Ricardo Rodriguez; Valon Behrami, Granit Xhaka; Xherdan Shaqiri, Blerim Dzemaili, Steven Zuber; Mario Gavranovic.

promotie paysafe

Costa Rica a debutat cu stângul la acest Mondial, pierzând primul joc contra Serbiei, scor 0-1. Costaricanii au încercat pe cât posibil să se închidă în acel joc, nepunând prea mari probleme pe zona de atac, fiind total diferită ca așezare ca la ultimul Mondial când juca un fotbal mult mai deschis. Apărarea a fost principala armă contra brazilienilor care a funcționat de minune doar până în ultimul minut când Coutinho a refuzat să creadă că naționala sa nu poate obține cele trei puncte, așa că a înscris un gol de aur pentru Selecao. Chiar și cu acel punct dacă reușea să îl obțină, Costa Rica nu avea nicio șansă să prindă tabloul de optimi. Acest ultim joc va fi pentru suporteri care au făcut eforturi mari ca să se deplaseze până în Rusia, iar Ruiz&Co vor să îi facă fericiți printr-o victorie care însă va fi extrem de greu de obținut.

Echipa probabila Costa Rica: Keylor Navas; Johnny Acosta, Giancarlo Gonzalez, Oscar Duarte, Bryan Oviedo, Cristian Gamboa; Celso Borges, David Guzman, Bryan Ruiz, Christian Bolanos; Marco Urena.

Elvețienii sunt favoriți cerți la victorie așa cum o arată și casele de pariuri, fiind echipa mult mai valoroasă. Totuși, Shaqiri&Co nu se văd deja învingători deoarece cu o așezare foarte bună a costaricanilor va fi extrem de greu de spart acel zid, și astfel să nu poată obține victoria de care au mare nevoie pentru a nu sta la mâna Braziliei.

Pronosticuri Niedercorn - Ufa