Danemarca - Franța. Se anunță un meci destul de închis.

Ultimul joc din grupa C de la acest Mondial este cel dintre Danemarca și Franța ce va fi transmis de la ora 17:00 pe Luzhniki Arena. Cele două selecționate sunt calificate deja în optimi, dar dorința amândurora se îndreaptă spre câștigarea grupei. Franța are șase puncte, în timp ce danezii doar patru. Vom avea parte de o partidă deloc spectaculoasă, cu foarte multă rigurozitate, menajarea fotbaliștilor pentru optimi fiind prioritară.

Danemarca a venit cu gândul la acest Turneu Final să treacă de grupe, și se vede astfel calificată în fazele eliminatorii după două jocuri destul de bune. Prima partidă a adus trei puncte în conturile danezilor în urma unei victorii extrem de grea contra peruvianilor grazie golului marcat de Poulsen. Cea de a doua a adus doar un singur punct, australienii reușind să încurce Danemarca destul de neașteptat. Totuși, naționala lui Hareide a reușit calificarea în optimi, iar din acest moment rămâne de văzut ce tactică va aborda. Contra francezilor, danezii nu își pun mari speranțe, dar vor trata meciul extrem de serios deoarece reprezintă primul test cu adevărat important de la acest Mondial.

Echipa probabila Danemarca: Kasper Schmeichel; Henrik Dalsgaard, Simon Kjaer, Andreas Christensen, Jens Stryger Larsen; Lasse Schone, Thomas Delaney, Christian Eriksen; Andreas Cornelius, Martin Braithwaite, Nicolai Jorgensen

Franța a mers destul de șchiopăit la acest Turneu Final deși a reușit să acumuleze maximul de puncte. Contra australienilor, francezii au avut mult de suferit până să se bucure de cele trei puncte grazie lui Pogba care a evitat un semi eșec. În partida precedentă, în aceleași asentimente, Franța s-a chinuit cu un Peru care a jucat cu o dezinvoltură fanstatică și doar lipsa de noroc a făcut ca peruvianii să nu scoată un rezultat pozitiv. Griezmann&Co cu siguranță nu se află la capacitatea lor maximă, iar acest joc contra danezilor le poate accelera acestora forma din perioada când realizau partide fanstatice la formațiile de club. Didier Deschamps nu va schimba sistemul deoarece își dorește să vadă o închegare a primului 11 folosit în ambele partide.

Echipa probabila Franta: Hugo Lloris; Benjamin Pavard, Raphael Varane, Presnel Kimpembe, Lucas Hernandez; Paul Pogba, Ngolo Kante, Corentin Tolisso; Nabil Fekir, Antoine Griezmann, Thomas Lemar

Cele două selecționate se pregătesc de optimile de finală, iar acest joc poate reprezenta un test destul de important pentru ambele naționale. Danemarca vrea să arate că nu a reușit acest acces către tabloul de optimi doar prin noroc, iar Franța va încerca să își îndrepte lacunele arătate de-a lungul celor două jocuri.