Deposedarile sunt un eveniment rar la Mondial

Continua faza grupelor in Rusia, iar astazi vor debuta grupele C si D si ne asteptam iarasi la un festival de goluri spectaculoase si la cat mai multe realizari individuale demne de ridicat in slavi cum a fost cea a lui Cristiano Ronaldo. Astazi de la 16:00, lumina reflectoarelor va bate extrem de tare asupra lui Lionel Messi si ma astept ca acesta sa-i dea cel putin un raspuns partial rivalului sau in disputa "de departe" atat pentru Balonul de Aur, cat si pentru Gheata de Aur.
Argentina - Islanda
June 16,2018
16:00 PM

Argentina Argentina vs Islanda Islanda

  • Din perspectiva bookmakerilor, acesta este probabil cel mai dezechilibrat meci al zilei si ma astept ca scorul sa reflecte asta la finalul partidei. Baietii lui Jorge Sampaoli au nevoie de un o victorie cu care sa-si ridice moralul inaintea duelurilor cu adevarat tari de la acest Campionat Mondial din Rusia.
  • Am ochit momentan pariul de tip „Total deposedari” pentru acest turneu, intrucat in cele 4 partide disputate pana acum, nu s-a depasit limita de 26 de astfel de deposedari (sectiunea „Tackles” pe site-ul oficial FIFA). Cum intr-o astfel de partida intrarile decisive vor fi la fel de rarisime ca in Portugalia – Spania (meci soldat cu doar 15 deposedari in total), ma astept la un deznodamant asemanator si acestui pariu.

 Lionel Messi Lionel Messi

  • Singurul mare titlu ce-i lipseste din palmaresul star-ului celor de la Barcelona este titlul suprem alaturi de selectionata nationala. Alaturi de Argentina, Messi a debut la Mondiale in 2006, cand a izbutit sa si marcheze o data. In 2010 nu a fost anul lui, insa in 2014 a reusit nu mai putin de 4 goluri inca din faza grupelor. Ma astept la o performanta asemanatoare si in aceasta disputa, intrucat defensiva Islandei tinde sa-si arate limitele in partide impotriva unor adversari net superiori (ex. 5-2 in sferturi la Euro cu Franta).

Miza 1: 7.5/10

Miza 2: 8.5/10

Vlad

Fac parte din echipa Ponturi-Bune inca din anul 2014 si iubesc fenomenul! Urmaresc necontenit orice tine de baschetul (NBA) si fotbalul american (NFL) de peste ocean, insa de asemenea sunt un urmaritor inrait al Formulei 1 si campionatelor importante de fotbal, urmarind tot felul de pariuri speciale ce tin de acestea si nu numai.

Plasează pariul