Croatia vs Mexic - Cupa Mondiala - analiza si pronostic - Soryn


Croatia vs Mexic – Cupa Mondiala – analiza si pronostic – Soryn

croatia-mexic

23.06.2014, Recife, „Arena Pernambuco”, Ora: 23:00
Arbitru: Ravshan Irmatov (Uzbekistan)
Grupa A: Croaţia – Mexic

Croaţia

Croaţia a câştigat fără probleme meciul cu Camerun, scor 4-0 (Ivica Olić 11, Ivan Perišić 48, Mario Mandžukić 61, 73). În prima partidă „Vatreni” au pierdut cu scorul de 3-1 în faţa Braziliei.

Croaţii au un moral foarte bun după victoria categorică cu „leii neînblânziţi” şi vor încerca să-i învingă şi pe mexicani, pentru a se califica în optimile de finală. Croaţia ar putea să treacă de faza grupelor şi cu un egal, dar pentru asta ar trebui ca Brazilia să piardă cu Camerun. Acest lucru e puţin probabil să se întâmple, astfel că Mandžukić & co. vor trebui să abordeze meciul doar la victorie.

Ćorluka, Lovren şi Eduardo, sunt jucătorii averizaţi după meciurile cu Brazilia şi Camerun. Selecţionerul Niko Kovač nu are jucători accidentaţi sau suspendaţi. Acesta va trimite pe teren acelaşi unsprezece cu care a început împotriva africanilor.

Jucătorii folosiţi în meciul cu Brazilia:
Pletikosa – Srna, Ćorluka, Lovren, Vrsaljko – Rakitić, Modrić – Perišić, Kovačić (Brozović, 61), Olić – Jelavić (Rebić, 78)

Jucătorii folosiţi în meciul cu Camerun:
Pletikosa – Srna, Ćorluka, Lovren, Pranjić – Rakitić, Modrić – Perišić (Rebić, 78), Sammir (Kovačić, 72), Olić (Eduardo, 69) – Mandžukić

Următorul adversar: Olanda sau Chile (dacă se califică în optimi)

{adinserter reclama2}

Mexic

Mexic a trecut cu bine peste meciul de la Fortaleza cu Brazilia, cu care a terminat la egalitate, scor 0-0. În prima partidă „El Tri” a învins Camerunul cu 1-0.

Jucătorii au un moral foarte bun, pentru că au reuşit să ţină în şah principala favorită la Cupa Mondială. Portarul Guillermo Ochoa a adus multă siguranţă în defensivă, care nu a fost depăşită la acest turneu final. Pentru a se califica în optimile de finală, mexicanii au două variante, să învingă sau să facă egal.

Moreno şi Vázquez sunt jucătorii avertizaţi până acum. Atacantul lui Villarreal, Giovani dos Santos, a jucat slab în primele meciuri, dar selecţionerul Miguel Herrera vrea să-l titularizeze şi în partida cu Croaţia, deşi presa îi cere să înceapă cu Javier Hernández de la Manchester United. Nu există probleme de lot în tabăra mexicanilor.

Jucătorii folosiţi în meciul cu Camerun:
Ochoa – Rodríguez, Márquez, Moreno – Aguilar, Herrera (Salcido, 90+2), Vázquez, Guardado (Fabián, 69), Layún – dos Santos, Peralta (Hernández, 74)

Jucătorii folosiţi în meciul cu Brazilia:
Ochoa – Rodríguez, Márquez, Moreno – Aguilar, Vázquez, Guardado, Herrera (Fabián, 76), Layún – dos Santos (Jiménez, 84), Peralta (Hernández, 74)

Următorul adversar: Olanda sau Chile (dacă se califică în optimi)

  • În clasamentul FIFA reprezentativa Croaţiei se află pe locul 18, cu 903 puncte, iar cea a Mexicului pe poziţia 20 cu 882 puncte
  • Mexic şi Croația s-au mai întâlnit la CM 2002, „La Verde” câştigând cu 1-0

Echipele probabile:

Croația (4-2-3-1): Pletikosa – Srna, Ćorluka, Lovren, Pranjić – Rakitić, Modrić – Perišić, Sammir, Olić – Mandžukić

Mexic (3-5-2): Ochoa – Rodríguez, Márquez, Moreno – Aguilar, Vázquez, Guardado, Herrera, Layún – dos Santos, Peralta

Pronostic Croația vs Mexic: nu va fi egal, la o cotă de 1.70 la williamhill

Pont secundar Croația vs Mexic: vor înscrie ambele echipe, la o cotă de 1.90 la williamhill

Clasament Grupa A

1 Brazilia 2 1 1 0 3-1 2 4
2 Mexic 2 1 1 0 1-0 1 4
3 Croația 2 1 0 1 5-3 2 3
4 Camerun 2 0 0 2 0-5 -5 0

Statistica mea pentru Cupa Mondiala: 12W – 15L