Croația - Nigeria. Presiune mare pe umerii lui Modric&Co.

Grupa D ne oferă și cel de-al doilea meci, partidă ce va alinia două formații care sunt destul de diferențiate din punct de vedere valoric, dar prezintă aceeași ambiție pentru a reuși calificarea în faza optimilor. Partida este programată de la ora 22:00 pe Kalingraad Stadium.
croatia cm 2018

Croația, antrenată de la margine de Zlatko Dalic, are toate șansele să treacă mai departe de faza grupelor la acest Mondial, dar este în totalitate la mâna ei. Campania de calificare s-a prezentat foarte promițător la început, iar spre final motoarele croate au cedat și astfel Modric&Co s-au trezit că vor disputa meciul de baraj pentru participarea la Turneul Final. Povestea s-a încheiat cu final fericit pentru croați, dar lucrurile rămân pentru aceștia, iar problema concentrării și a lipsei de idei în unele momente de joc îi vor afecta cu siguranță pe jucători. Lotul Croației este extrem de valoros, fotbaliștii fiind evaluați la zeci de milioane, iar cel mai important este faptul că majoritatea joacă în valoroasele campionate din Europa.

Echipa probabila Croatia: Subasic; Vida, Lovren, Vrsaljko, Strinic; Brozovic, Rakitic; Kramaric, Modric, Perisic; Mandzukic

Nigeria a reușit să se califice la ultimele două ediții de Campionat Mondial, iar tocmai la cel din Brazilia a reușit să iasă din grupe, fiind eliminată ulterior de Franța. Selecționata condusă de la margine de Gernot Rohr a realizat cea mai bună selecție a lotului de fotbaliști pentru deplasarea în Rusia, iar presa este de părere că Nigeria are o șansa ei la calificarea mai departe. Fotbaliștii care vor juca pentru această selecționată provin din campionate puternice, care cunosc explozia fanilor din tribune și presiunea care se așterne pe umerii lor, și sunt pregătiți să demonstreze că nu au ajuns din întâmplare. Campania de calificare a fost una reușită, câștigând grupa cu 14 puncte, ne având aproape nicio emoție pentru participarea la acest Mondial.

Echipa probabila Nigeria: Uzoho; Troost-Ekong, Balogun, Abdullahi, Idowu; Ndidi, Onazi; Iwobi, Mikel, Moses; Ighalo

Cred că Croația este cea mai în măsură să se impună în acest joc, deși nigerienii sunt convinși că dacă vor respecta planul realizat de antrenorul german Rohr vor putea izbuti să scoată un rezultat de egalitate. Fiind și primul meci, importanța lui este una deosebită pentru ambele formații, mai ales că șansele pentru poziția a 2-a se împart între cele două contracandidate.

Pronosticuri AEK Larnaca - Sturm Graz