Croația - Danemarca. Modric sau Eriksen?

Cel de-al patrulea meci din seria optimilor de finală de la Cupa Mondială din Rusia este cel dintre Croația și Danemarca programat de la ora 21:00 pe Novgorod Stadium. Un alt duel european care cu siguranță va atrage atenția multor iubitori de fotbal, mai ales că în prim planul scenei avem selecționata lui Rakitic&Modric care a avut un parcurs de vis în grupe. Danezii nu se lasă nici ei mai prejos, reușind să nu piardă niciun joc și sunt pregătiți să nu cedeze așa de ușor această calificare precum se așteaptă mulți alții.
croatia cm 2018

Croația lui Zlatoko Dalic a reușit lucruri deosebite până acum la acest Mondial și multă lume se așteaptă să vadă această națională cât mai sus având toate resursele necesare să treacă peste orice adversar. În grupe, Croația a câștigat toate jocurile, acumulând 9 puncte din partidele cu Nigeria, Islanda și chiar Argentina. Croații au jucat în toate aceste partide cu foarte mult calm, dar și cu foarte mult devotament și spirit de echipă, acest lucru văzându-se în exprimarea lor pe teren care cu siguranță a creat un șoc pentru mulți urmăritori ai acestui Mondial. Dacă majoritatea credeau că Argentina își va reveni cu croații, aceștia au tras un semnal de alarmă întregilor echipe de la acest Turneu Final prin înfrângerea usturătoare aplicată sud-americanilor, scor 3-0. Modric,Rakitic,Mandzukic sau Pjaca deși au avut parte de un sezon extrem de obositor și lung, chiar și acum au puterea să joace la cel mai înalt nivel arătând doza de profesionalism extrem cu care sunt înzestrați acești fotbaliști.

Echipa probabila Croatia: Danijel Subasic; Sime Vrsaljko, Dejan Lovren, Domagoj Vida, Ivan Strinic; Ivan Rakitic, Milan Badelj; Ante Rebic, Luka Modric, Ivan Perisic; Mario Mandzukic

Danemarca lui Age Hareide a reușit calificarea la acest Mondial în defavoarea naționalei României, aceasta reușind să prindă locul 2, și să treacă de barajul contra Irlandei pe care a demolat-o cu scorul de 5-1 la general. Nordicii au venit cu planuri mari la acest Turneu Final, iar până acum lucrurile se prezintă perfect pentru aceștia, ca de altfel pentru nordici lucrurile de acasă se potrivesc cam 90% cu lucrurile de la fața locului. Pregătirea fotbaliștilor s-a văzut în toate partidele disputate până acum. Într-adevăr, fără noroc nu poți triumfa la un asemenea turneu, iar danezii au primit o doză destul de semnificativă încă din primul joc, peruvianii având nenumărate șanse să câștige jocul, dar Danemarca reușind în cele din urmă se plece cu toate cele trei puncte. Jocurile cu Australia și Franța au fost abordate la egal de naționala lui Hareide, pregătindu-și întregul lot pentru meciul din optimi. Eriksen și Poulsen sunt conștienți că o partidă mai puțin reușită îi va trimite acasă, dar cred că au valoarea necesară să treacă peste croați.

Echipa probabila Danemarca: Kasper Schmeichel; Jens Stryger Larsen, Andreas Christensen, Simon Kjaer, Henrik Dalsgaard; Lasse Schone, Thomas Delaney; Pione Sisto, Christian Eriksen, Yussuf Yurary Poulsen; Nicolai Jorgensen

Ambele selecționate au șansa lor să treacă mai departe în sferturi, dar bookmakerii acordă o cotă mai bună croaților pe care îi văd mai îndreptățiți în fazele următoare datorită faptelor demonstrate în grupe. Danezii nu au excelat la niciun capitol în faza grupelor, astfel că nu se pot bucura de vreo laudă, în timp ce Modric&Co dețin șanse importante dacă privim la jocul prestat și la întreaga atmosferă care se regăsește în lotul lui Dalic și cu siguranță vor da totul pentru această calificare.

Pronosticuri CSU Craiova - Viitorul Constanța