Coreea de Sud - Mexic. "El Tricolor" are toate șansele să învingă.

Meciurile din Grupa F sunt poate cele mai așteptate întrucât vom asista fie la o remontada nemțească fie la o calificare a unui duo suedez-mexican. Primul joc din cele două este cel dintre Coreea de Sud și Mexic, programat de la ora 18:00 pe Rostov Arena. Mexicanii sunt văzuți favoriți în acest joc având un lot mai competitiv, mai ales că, asiaticii nu au impresionat deloc în primul joc.

Coreea de Sud, națională antrenată de Shin Tae-Yong, a venit cu planuri mărețe la acest Mondial, dorind să repete performanța din 2002 când ajungea în semifinală. De atunci au trecut mai bine de 16 ani, iar fotbalul nu prea a evoluat în spațiul asiatic, astfel că la acest Turneu Final, coreeni nu impresionează și nici nu cred că o vor face în restul jocurilor pe care le mai au de disputat. Ca în orice națională, de la un om se așteaptă totul, iar în acest caz este Son, fotbalistul lui Tottenham. Jocul nu poate să stea într-un jucător, astfel că, cu o această tactică nu poți avea pretenții la calificare. Suedia a reușit să se impună în fața acestora cu scorul de 1-0, coreenii cedând în zona defensivă în cele din urmă. Atacul nu a contat aproape deloc pentru naționala asiatică, astfel că de această dată se văd nevoiți să iasă mai mult la joc.

Echipa probabila Coreea de Sud: Jo Hyeonwoo; Lee Yong, Kim Younggwon, Jang Hyunsoo, Kim Minwoo; Ki Sungyueng, Jung Wooyoung, Lee Jaesung; Hwang Heechan, Son Heungmin, Lee Seungwoo

Mexic, naționala condusă de la margine de Juan Carlos Osorio, a reușit imposibilul în primul joc de la acest Turneu Final, câștigând în fața Germaniei cu scorul de 1-0. Chiar dacă mai nimeni nu le dădea șanse la acest rezultat, mai ales că în urmă cu un an erau zdrobiți de nemți la Cupa Confederațiilor cu scorul de 4-1. De această dată mexicanii s-au mobilizat mult mai bine și au reușit să obțină cele trei puncte. Chiar dacă după golul marcat de Lozano de la mijlocul primei reprize mexicanii s-au retras și au cedat mingea germanilor, aceștia au terminat victorioși partida. Este de înțeles faptul că nu poți continua în același ritm, dar faptul că de-a lungul reprizei secunde au mai avut destule contraatacuri terminate cu finalizări total eșuate, a arătat dorința mexicanilor de a tranșa rezultatul.

Echipa probabila Mexic: Guillermo Ochoa; Carlos Salcedo, Hugo Ayala, Hector Moreno, Jesus Gallardo; Miguel Layun, Hector Herrera, Andres Guardado; Carlos Vela, Javier Hernandez, Hirving Lozano

De această dată, mexicanii sunt favoriți la casele de pariuri, iar o victorie contra coreenilor le poate asigura prezența în optimi. Mexicul are foarte mulți jucători care mai au multe de demonstrat, și cred că își vor pune amprenta destul de bine în jocurile rămase, astfel că am încredere într-o nouă victorie a acestei naționale.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg