Coreea de Sud - Germania. Mannschaft-ul aproape de calificare.

Primul joc din runda a 3-a care aparține grupei F este cel dintre Coreea de Sud și Germania. Mannschaftul este singura care mai are șanse de calificare în optimi, în timp ce asiaticii au deja bagajele făcute pentru a se întoarce spre casă. Nemții au mare nevoie de victorie pentru a fi siguri că vor prinde biletele pentru optimi, dar cu siguranță se așteaptă la o partidă destul de disputată în care coreenii să nu cedeze atât de ușor cele trei puncte.

Coreea de Sud nu a rupt gura târgului la acest Mondial nereușind să obțină niciun punct. Selecționata asiatică a disputat două jocuri până acum, unul contra Suediei pierdut cu 1-0, iar cel de-al doilea contra mexicanilor, învinși de aceștia cu scorul de 2-1. Jocul per total practicat de coreeni nu s-a ridicat la nivelul acestui Mondial. Poate cu mai multă concentrare la finalizare și o defensivă mai atentă puteau scoate ceva puncte. De altfel, jocul contra mexicanilor a funcționat relativ bine, mingea fiind plimbată cu mare ușurință de fotbaliștii coreeni, dar care s-au pripit cu foarte multe șuturi spre poarta lui Ochoa, ultimul a lui Son aducând chiar golul, abia în minutul 93. Totuși, în ultima partidă, contra nemților, aceștia vor încerca să nu predea armele dinainte și să scoată un rezultat mare, mai ales că aceștia nu mai prezintă niciun fel de presiune.

Echipa probabila Coreea de Sud: Jo Hyeonwoo; Lee Yong, Kim Younggwon, Jang Hyunsoo, Hong Chul; Hwang Heechan, Koo Jacheol, Jeong Wooyoung, Lee Seungwoo; Lee Jaesung, Son Heungmin

promotie paysafe

Germania se zbate de când a venit în Rusia și ușor ușor reușește să iasă la suprafață. Naționala lui Joachim Lowe a început cum nu se putea mai prost acest Turneu Final, pierzând în primul joc contra mexicanilor scor 0-1, joc care nu a strălucit deloc. Partida precedentă a fost de totul sau nimic pentru nemți, iar începutul partidei predestina un dezastru pentru germani care se vedeau conduși de suedezi încă de la mijlocul primei reprize. Forța Mannschaft-ului s-a văzut în cea de a doua repriză când din minutul 47 Reus reușise să egaleze, iar abia în ultimul minut de joc, o execuție de clasă a lui Toni Kross a făcut ca Germania să nu se urce în autocar și să se îndrepte spre Berlin. Golul acestuia a fost o adevărată explozie pentru întreaga națiune care începe ușor ușor să aibă din nou o atitudine pozitivă. Testul final este contra Coreei pe care este nevoită să îl treacă, și eventual să realizeze un joc și mai bun pentru a fi sigură că nu va avea emoții.

Echipa probabila Germania: Manuel Neuer; Joshua Kimmich, Niklas Sule, Mats Hummels, Jonas Hector – Ilkay Gundogan, Toni Kroos; Thomas Muller, Marco Reus, Timo Werner; Mario Gomez.

Germanii sunt favoriți cerți la victorie așa cum arată și casele de pariuri, aceștia fiind de departe mult mai valoroși ca selecționata coreenilor. Singura problemă este cea a scorului care fie va fi unul la o diferență clară, fie unul în care Joachim Lowe nu va dori ca jucătorii săi să forțeze ci doar să conserve rezultatul de 1-0 2-0 de pe tabelă.

Pont Pariuri România - Serbia