Unele pariuri speciale au sanse de reusita

Cu siguranta foarte multi romani vor plasa pariuri in vederea Cupei Mondiale care se indreapta cu pasi mari. Unele case online pun la dispozitie chiar si peste 200 pariuri pentru fiecare meci. Totodata, foarte multi pariori sunt tentati sa plaseze pariuri antepost, acestea fiind in numar destul de mare.
Pariuri Nebune CM Cote Mari CM

Printre aceste pariuri antepost (pe termen lung) exista si cateva detul de trasnite, asta neinsemnand insa ca nu au sanse de a fi castigatoare, chiar daca li se ofera cote destul de mari. De altfel, pariurile cu o cota mare care au cele mai bune sanse de reusita sunt cele antepost. Probabil cea mai organizata casa online cand vine vorba despre pariuri antepost la Cupa Mondiala este Betano, care are o sectiune speciala pentru turneul final, impartind pe categorii pariurile antepost.

Dintre cele cateva sute de pariuri pe termen lung, Betano ne propune si cateva care, la prima vedere, ne starnesc amuzamentul, insa, daca stam si analizam mai bine, constatam ca unele dintre ele nu sunt chiar atat de aberante. Un astfel de pariu il reprezinta cel conform caruia un goalkeeper va inscrie in timp regulamentar sau in extra-time, cota fiind 20.0. Un alt pariu cu mari sanse de reusita, in opinia noastra, va fi castigator daca un jucator va marca din jumatatea proprie de teren, cota ca asta sa se intample fiind 30.0.

Daca esti in cautarea unor pariuri antepost neobisnuite, te sfatuim sa arunci o privire si la casa online Unibet. Aici intalnim nu mai putin de 7 pariuri cu o cota de 5001.0, dintre acestea cel mai probabil de a fi castigator, daca putem spune asa, parandu-ni-se cel conform caruia Anglia va ajunge in finala, unde o va invinge pe Germania cu 4-2 dupa extra-time, dupa ce nemtii deschid scorul, iar Harry Kane sa marcheze cel putin 3 goluri.

Totodata, la Unibet iti poti inmulti miza de 101 ori in cazul in care Luis Suarez va mai comite un gest nebunesc si va primi cartonasul rosu pentru ca si-a muscat un adversar. Tot 101.0 este cota si pentru ca Vladimir Putin, Donald Trump si Kim Jong-Un sa urmareasca finala impreuna.

Casa de pariuri Betfair nu se lasa nici ea mai prejos cand vine vorba despre pariuri antepost cu o cota mare. Un tip de pariu ce are o cota de 26.0, insa si destule sanse de reusita, il reprezinta cel conform caruia Danemarca si Suedia vor fi eliminate in optimi, iar Germania va ajunge in finala.

Daca va hotarati sa plasati pariuri antepost pe Campionatul Mondial si cu siguranta foarte multa lume este atrasa de asta, avand in vedere oferta foarte bogata a multor case online, recomandam sa aruncati un ochi si pe aceste pariuri care, la prima vedere, au putine sanse de reusita. Daca minim unul dintre ele va fi castigator, este posibil ca experienta pariurilor pe Cupa Mondiala sa fie una foarte placuta.