Brazilia - Costa Rica. Seleção are mare nevoie de victorie.

Prima partidă din runda a 2-a din grupa E este cea dintre Brazilia și Costa Rica, programat de la ora 15:00 pe stadionul din Sankt Petersburg. Duelul are clar în prim plan pe naționala sud-americană care este de departe favorită atât la câștigarea acestui joc cât și a Mondialului. Selecao are mare nevoie de toate cele trei puncte pentru a nu se complica până în ultima etapă.
Brazil Cm 2018

Brazilia condusă de la margine de Tite nu a început cum și-ar fi dorit acest Mondial, aceasta remizând în primul joc contra Elveției. Multă lume era sceptică cu start-ul acestei naționale deoarece chiar dacă a surprins în mod plăcut în campania de calificare, lansarea la capacitate maximă la acest Mondial se va lăsa așteptată până la terminarea meciurilor din grupă, mai ales că primul joc a fost disputat în fața unei formații foarte bine organizate precum cea a Elveției. Neymar&Co nu au reușit prea multe în această dispută și astfel se văd nevoiți să tureze motoarele în partida contra costaricanilor. Cu o mai mare atenție la finalizare și o concentrare pe zona defensivă, Brazilia poate termina victorioasă acest joc.

Echipa probabila Brazilia: Alisson; Danilo, Thiago Silva, Miranda, Marcelo; Casemiro, Paulinho; Willian, Philippe Coutinho, Neymar; Gabriel Jesus.

Costa Rica antrenată de Oscar Ramirez a început destul de prost acest Turneu Final, pierzând în primul joc contra Serbiei la limită cu scorul de 0-1. Costaricanii nu prea și-au creat multe șanse de a marca, dar faptul că sârbii nu au reușit să închidă meciul când a trebuit le-a mai dat răgaz să spere lui Ruiz&Co. Acest Mondial se pare că nu seamănă nici pe departe cu start-ul fulminant pe care l-au avut în urmă cu 4 ani când șocau o lume întreagă cu câștigarea grupei și eliminarea abia în sferturi la penaltyuri. De această dată lucrurile se prezintă altfel, dar Campbell alături de colegii săi speră la o remontada în fața Braziliei și să realizeze jocul pe care îl practicau în urmă cu câțiva ani. Ambiția și buna organizare pot destabiliza orice selecționată de top din lume, fie ea chiar și Brazilia.

Echipa probabila Costa Rica: Keylor Navas, Francisco Calvo, Oscar Duarte, Johnny Acosta, Giancarlo González, Cristian Gamboa, Celso Borges, David Guzman, Bryan Ruíz, Johan Venegas, Marco Urena.

Selecao are mare nevoie de toate cele trei puncte, astfel că bookmakerii au dat-o clar favorită la câștigarea acestui joc, nefiind niciun dubiu că brazilienii nu se pot impune. Rămân de observat celălalte aspecte cum ar fi surprizele necontenite de la acest Mondial care nu se pot anticipa la fiecare joc, dar și starea fotbaliștilor care depinde cum vor gestiona această partidă, chiar dacă este una extrem de importantă, se prea poate să nu forțeze atât de tare.

Pronosticuri Wolfsburg - Freiburg