Australia - Peru. Se trage cortina pentru ambele echipe la acest Mondial.

Una din ultimele două partide din grupa C de la Mondial este cea dintre Australia și Peru. Peru este eliminata iar Australia are sanse foarte mici de a trece mai departe. Cele doua vor încerca pe cât posibil să plece cu capul sus spre propria națiune.

Australia condusă de antrenorul batav, van Marwijk, a încercat marea cu sarea la acest Mondial. Alegerea unui astfel de selecționer a fost o mișcare din punctul multor specialiști ca fiind una care poate produce mari surprize, dar din nefericire capacitatea jucătorilor și-a spus cuvântul. Atât cu Franța cât și cu Danemarca s-a observat faptul că oricât ai incerca să implementezi un stil de joc, ai nevoie și de un tip anumit de fotbaliști, cu toate că cu mai mult noroc, australienii puteau smulge puncte importante. La fel ca în 2014, aceștia nu s-au făcut de râs, dar clar nu sunt mulțumiți de faptul că rezultatele înregistrate au fost la limită și că puteau obține mai mult dacă erau mai atenți. Cahill este la ultimul Mondial și speră ca împreună cu colegii săi să își facă națiunea fericită cu o victorie. O victorie a australienilor corelata cu infrangerea danezilor ar putea aduce calificarea nesperata a Australiei in optimi.

Echipa probabila Australia: Mathew Ryan, Aziz Behich, Mark Milligan, Trent Sainsbury, Josh Risdon, Aaron Mooy, Tom Rogic, Mile Jedinak, Robbie Kruse, Tomi Juric, Mathew Leckie

Peru a debutat fulminant la acest Mondial printr-un joc extrem de solid și de energic, dar din nefericire pentru fotbaliștii peruviani aceste lucruri nu au putut înfrânge experiența și talentul fotbaliștilor danezi. Aceștia au reușit să triumfe în primul joc destul de nemeritat, și astfel selecționata peruviană nu prea a mai sperat la vreo șansă de calificare. Jocul precedent disputat contra Franței nu a fost nici el unul rău, dar insuficient pentru a scoate puncte. Francezii au reușit să se impună cu 1-0 și astfel peruvianii au fost eliminați matematic de la acest Mondial. Contra australienilor, aceștia vor încerca să practice același joc, dar cu siguranță cu mai multă luciditate la finalizare pot câștiga partida.

Echipa probabila Peru: Pedro Gallese; Luis Advincula, Christian Ramos, Anderson Santamaria, Miguel Trauco; Renato Tapia, Yoshimar Yotun; Andre Carrillo, Christian Cueva, Edison Flores; Paolo Guerrero

Ambele formații au bagajele pregătite pentru a zbura înapoi în țara natală, dar își doresc să își ia la revedere de la acest Mondial printr-o victorie. Totuși, Peru se simte mai bine pe tărâm european și simt că pot obține toate cele trei puncte, dar totodată australienii au și ei șansa lor dacă vor avea capacitatea să practice fotbalul contra francezilor.

Pont pariuri România U21 - Liechtenstein U21