Ponturi fotbal Coasta de Fildes – Guinea – Calificari Africa Cupa Natiunilor


Ponturi fotbal Coasta de Fildes – Guinea – Calificari Africa Cupa Natiunilor

Sursa foto: sptfm.ro

Sambata, 10/06/2017, de la ora 23:00, Coasta de Fildes joaca impotriva celor de la Guineea, intr-un meci din runda 1 a calificarilor pentru Africa Cupa Natiunilor.

Coasta de Fildes este echipa mai buna din acest duel, lucru ce se vede foarte bine din cota oferita acesteia de catre casele de pariuri. Ea este o prezenta constanta pe tabloul principal al Cupei Africii pe Natiuni, competitie pe care  a si reusit sa o castige in doua randuri, ultima data in 2015, cand a trecut la penalty-uri de Ghana. In vedere pregatirii acestui joc din Grupa H, unde urmeaza sa le intalneasca pe Rwanda, guinea si Repulblica Centru Africana, selectionata Coastei de Filder s-a duelat cu echipe precum Benin, Rusia si Olanda. Meciul sustinut in compania olandezilor a fost ultimul, disputat acum o saptamana si a fost cel mai bun test de cate aceasta avea nevoie, in sensul ca a pierdut cu 0-5, cu toate ca pe teren s-au aflat jucatori precum Aurier, Kessie, Sio sau Gbamin, jucatori cunoscuti.

Guinea inca este in cautarea primului succes in fata ivorienilor, lucru pe care nu l-a reusit in cele sapte confruntari directe.  Guinea a avut si ea momentul ei de glorie in Cupa Africii pe Natiuni, dar acest lucru se intampla in ultime cu 41 de ani, cand juca si pierdea finala, in compania celor de la Maroc . De altfel, ea nu s-a calificat la editia din 2017 a competitii, , asta dupa ce a terminat pe 8 in 2015. Totusi, la fel ca adversara din acest meci, Guinea s-a antrenat si ea in speranta ca poate sa se califice din aceasta grupa, insa, singurul rezultat notabil cred ca este victoria obtinuta in fata Camerunului, echipa pe care a invins-o cu 2-1. De asemenea, in ultimele patru meciuri disputate, indiferent ca sunt oficiale sau amicale, s-au m arcat cel putin trei goluri si ambele au inscris.

Coasta de Fildes nu a pierdut niciodata intr-un duel direct cu Guinea si nu cred ca o sa se intample acest lucru tocmai acum, deoarece echipa gazda are jucatori de reala valoare, ce au demonstrat la echipe din campionate puternice. De altfel, diferenta dintre ele este considerabila, dovada ca ivorienii sunt favoriti la castigarea grupei. In alta ordine de idei, ma astept ca echipa Coastei de Filder sa domine mare parte din meci, iar la final sa obtina toate cele trei puncte.

Pronostic Coasta de Fildes – Guinea: gazdele castiga, cota 1.42 la NetBet

Pronostic cota mare Coasta de Fildes – Guinea: gazdele conduc la pauza, cota 2.10 la NetBet

Statistica luna iunie: 37W – 29L

Oferta pariuri online si cote Coasta de Fildes – Guinea